Bardzo fajna seria. Nie odniosę się jednak do wszystkich konkretnie, bo jak dla mnie jest ich ciut za dużo![]()
Bardzo fajna seria. Nie odniosę się jednak do wszystkich konkretnie, bo jak dla mnie jest ich ciut za dużo![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
109 i 115 Podobają mi się![]()
@ Tomashhh - to co się dało poprawić, poprawiłam zgodnie z otrzymanymi wskazówkami za które serdecznie dziękuję, a efekt poniżej. Prostowanie i stemplowanie nie powiodły się, trzeba będzie tam wrócić
109a - muszę jednak wspomnieć, że napis jest na metalowej wkładce a nie na drewnianej
111a i 112a - odżółcone, ale teraz jakieś takie blade mi się wydają...
114a i 115a - faktycznie chyba lepiej
@ Lolita i Forever_k3w - dzięki, cieszy mnie to niezmiernie![]()
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 21.03.10 o 00:53
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
sam nie wiem, czy moje sugestie co do "odżółcania" sa sluszne, no i kolorystyka zdjecia to oczywiscie rzecz gustua powiedz mi, czy to zdjecie z tym prostowaniem jest tak naturalnie powyginane, tzn. chodzi mi o to czy elementy na tym zdjeciu sa tak powyginane w rzeczywistosci?
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 21.03.10 o 01:09
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
rozumiec, rozumiecmam pewne "zboczenie" na punkcie prostosci, symetrii itp
u helmutha troche nauk pobralem i napewno jeszcze niejedna pobiore, mam nadzieje
wiec te "prostosci" na zdjeciach to tylko i wylacznie moje widzi mi sie
aha, i tak na szybko zrobilem cusik takiego, mysle ze jest bardziej symetryczne
chodzi mi o wygiete plaskowniki, roznica co do Twojej wersji jest tyci tyci
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 21.03.10 o 01:22
A mnie sie wizja objawila![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
he he he, oj lola, lolaa ja żem sem pozwolil na cos takiego
![]()
Lolita no co Ty, poważnie?
A tak serio - podobają mi się te wizję, zastanawiam się kiedy ja dojdę do takiego etapu że szast prast i gotowe: voila! fotka aż dech zapiera
Dzięki Panowie za pomoc - wielka siostra jest pod wrażaniem, chociaż z ostatnim by Tomashhh - jestem zmuszona się nie zgodzić - widzisz kulka miała być motywem przewodnim, a w Twojej wersji ustępuje miejsca kwadratowi (przynajmniej takie mam wrażenie). Za to łańcuch miód malina![]()
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 21.03.10 o 01:43
Pozdrawiam, Nataszach