widzę że temat pogalopował w zupełnie innym kierunku :P
Tak czy siak - dziękuję Panowie za pomoc![]()
widzę że temat pogalopował w zupełnie innym kierunku :P
Tak czy siak - dziękuję Panowie za pomoc![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 14.03.10 o 16:45
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
ze 104 chyba pojechalas na manowce z obróbka, tzn, wypalone tło w programie mi sie nie podoba, i jakos tak.
ale ja sie nie znam na artyzmie![]()
Z serii.. to fotka 103. podzialala na moja wyobraznie...brakuje jeszcze palety. Podoba sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Sie zgadzam. 103 jest the best - kompozycyjnie. Zgłaszam też pomysł do 101ki - żeby tak spróbować uchwycić z dłonią w momencie sięgania po pędzel... ? Jak myślisz?
Dla mnie najlepsze 102 i 103choć 101 też jest ciekawe.
104 Przekombinowane chyba jednak![]()
Pomysł z pędzlami fajny ale odbieram to zdjęcia tak bez życia. Brakuje mi w nich umorusanego jakimś kolorem pędzla, trochę farbki wycisniętej z tubki, jakiejś kolorowej plamy. Do ostatniego też nie nabrałem przekonania.
pozdrawiam Wiejo
za słowami Wiejo i jak mi ktoś napisał przed chwilą w e-mailu:
"...najgorsza na tych zdjęciach jest niepokalana czystość pędzli i obcość nieotwartych farb..." co zrobić, kiedy w głowie króluje Pustka, bo Wena wybrała się na randkę z Pomysłem i jeszcze nie wrócili...??![]()
Pozdrawiam, Nataszach
Nie martw sie wróci przecież wiosna nadchodzi.
pozdrawiam Wiejo