Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 13.12.09 o 20:57
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dziękuję bardzo za wpisy
@ buzka - dzieki, staram się jak mogęW oryginale budynek jest bladoróżowy, kościół z prawej z piaskowca, dlatego pomyślałam że jak ściągnę kolory ze zdjęcia i zostawię tylko czerwony - to pozwoli to skupić całą uwagę na drzwiach.
Masz rację, byłoby lepiej bez znaku i plecaka
@grizz - kolory powiadasz? Podoba mi się wersja - 5 kopia- zrobiona przez Mirek54. Muszę jeszcze raz zabrać się do tego zdjęcia...
@Mirek54 - wybacz ale nie skorzystam z tej porady. Wolę w takim stanie nie szwędać się po mieście![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
U mirka jest ciekawiej, jakośc poszła w las, ale to wina miniaturki
Pobaw się![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Może trochę ciaśniej i czarno-białe na wysoki kontrast?
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
daghda, wpadłem na ten sam pomysł, co Ty hehe(dopiero teraz przeczytałem Twojego posta)
Pobawiłem się troszke w fotoszkapie i oto efekt:
pozwolilem przylaczyc sie do zabawy
gdybys mogla wejsc na pierwszy lub drugi stopien i podejsc kilka metrow, tak, zeby schody wypelnily wieksza czesc kadru na niekorzysc chodnika to by wygladalo (dla mnie) lepiej niz ta moja nieudolna proba
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dzieki Chlopaki za porady, obiecuje ze jeszcze pobawie sie tym zdjeciem, ale chyba dopiero po Nowym Roku - dzisiaj do Brna naginam, potem do Polski i tak nie bardzo kiedy jest powalczyc ze schodami...Ale w 2010...![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Dawno mnie tu u Ciebie nie było... Po szybkim nadrabianiu zdjęciowych zaległości wyłaniam niniejszym 83 i 85 - nie ma to jak prostokąty, koła...![]()
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Pozdrawiam, Nataszach
Gdyby nie pierwsza fotka, to mozna by przyjac, ze w Zakopcu juz wiosnaFajny ten strumyczek !
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO