Waruga!
Ty mnie nie podpuszczaj, bo ja sporo takich "nie dla turystów" mam![]()
Waruga!
Ty mnie nie podpuszczaj, bo ja sporo takich "nie dla turystów" mam![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Chyba zboczony jestem. Podoba mi się motyw na 85. Szkoda, że taki zaniedbany ten mur ale kadr przedni
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
helmuth - szczerze? Ale gotowy jesteś? Bo ja to zdjęcie pod Ciebie zrobiłam![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
nataszach - szczerze? Ale gotowa jesteś? Naprawdę mi się podoba, mimo wszystko!![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
nie, no helmuth...ja nie wiem co powiedzieć...dech mi zaparło...Ty, mój Mistrz...i zero prostowania, zero poprawek...nie mogę uwierzyć
<zawstydzona nataszach>
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 12.12.09 o 22:51
Pozdrawiam, Nataszach
Moje typy to 83 i 85 - ale ja tam lubię teksturki...
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Co tu prostować? Ja nie widzę takiej potrzeby.Co do poprawek, to albo akceptujesz stan, w jakim jest ten murek albo zaczynasz PSuć. Wybór należy do Ciebie, to Twoje zdjęcie
PS
Jakie to uczucie tak prostować, przycinać, kadrować itd, żeby było jak od linijki? Spodobało się?![]()
Dzięki Chłopaki
helmuth - ja tu od rana z ekierką i kątownikiem, fajnie że zauważyłeś
A tak poważnie - jasne że się spodobało![]()
Pozdrawiam, Nataszach
No to czekam na następne![]()
kiedy ja nie mammoże jutro, ale po dzisiejszych traumatycznych przeżyciach nie wiem czy się odważę...
Udanego weekendu życzę!![]()
Pozdrawiam, Nataszach