Oczywiście, że tak.![]()
Oczywiście, że tak.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
I tam, dzika.
ADHD maJak moje.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
"...Dodatkowo zaproponuję ci zadanie tematyczne - abyś sfotografowała i podała nam na tacy "detal praski" - to, czego sezonowy turysta nie jest w stanie dostrzec, obcykując tylko most Karola i Hradczany.
Może powstanie z tego jakiś fajny ciąg zdjęciowy, fotoreportaż, a potem album? Kto wie?"
No to zaczynamy! Na przystawkę proponuję Praha 1:
80 - Buddha-Bar1
81- Buddha-Bar2
82- Buddha-Bar3
83- chłodnia?
84- Josefov
85- życie za murami
Szumi i nie wiem dlaczego![]()
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 12.12.09 o 18:23
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Szarawo/ciemno na wszystkich powyższych zdjęciach![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Grizz ma rację, faktycznie jakieś taki szare. Ze wszystkich najbardziej podoba mi się 80 ale kadr MSZ za ciasny. Jak byś z lewej zostawiła ciut więciej przestrzeni to zdjęcie prezentowało by się lepiej. Tak sobie tylko gdybam![]()
@ Grizz - zima Przyjacielu, zima wokoło- szaro, zimno, bezbarwnie...bardziej mnie te szumy martwią.
Ale dziwne, bo na moim laptopie wyglądają ok - sprawdzę jeszcze na służbowym, może coś z moim monitorem nie ok.
@ Lolita- masz rację, niestety technicznie niewykonalne, z prawej był znak drogowy który zaczynał się tuż przy lampie, dlatego obcięłam...
Dzięki za wpisy![]()
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 12.12.09 o 18:37
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
83. oj nie wiem czy ta chlodnia zainteresowalaby w ogole jakiegos turyste...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
oj waruga czepiasz sięsama nie wiem co to było, klub jakiś chyba...ale wyglądało jak drzwi do chłodni
)) Ach ta Praga! :P zresztą zgodnie ze wskazówkami Sawa - miało być nie dla turystów
![]()
Pozdrawiam, Nataszach
No wiesz jak napisalas, ze chlodnia, to uwierzylem..![]()
Wrzucaj nastepne... moga byc nawet dla nie turystow..!
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO