Dziękuję bardzo za celne uwagi i wskazówki, popracuję nad GO - teraz już wiem jak![]()
A teraz specjalnie coś dla Wiejo69 kadrowałam aparatem, ale zrobiłam też fotkę całości. Efekt poniżej:
72
Dziękuję bardzo za celne uwagi i wskazówki, popracuję nad GO - teraz już wiem jak![]()
A teraz specjalnie coś dla Wiejo69 kadrowałam aparatem, ale zrobiłam też fotkę całości. Efekt poniżej:
72
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Jesienny spacer po cmentarzu na pewno zyska kiedy "popracujesz nad GO". Z przedstawionych podoba się nr 70.
Pozdrawiam![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Dzięki wielkie za komentarze![]()
A teraz coś z zupełnie innej bajki - mój pierwszy sfotografowany zwierzak czyli (niestety już ŚP) "Dziabka" mojego przyjaciela:
73
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
to się schował![]()
prawda?powoli zapadała w sen
też usnęłabym w takich warunkach...
Pozdrawiam, Nataszach
coś miękkiego,jakieś futerko i można spać![]()
Jaka cudna dżungarka.
Mniamuśne są te chomsie. I mają "takie" oczka, "takie" noski i w ogóle.
Swoją drogą, jak ją przekonałaś, żeby nie wierzgała? Moje nie mieszczą się w ostrości.
Ostatnio edytowane przez nevra ; 8.11.09 o 01:06
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Zdjęcie zrobił właściciel - nie wiem, może ją czymś szantażował...a tak poważnie, to już zasypiała, dlatego dało się ją "sfocić"
![]()
Pozdrawiam, Nataszach
Mówisz, że zasypiała. A wygląda jakby pozowała i była całkiem zadowolona, że ktoś jej robi zdjęcia.
Przyjemna fotka.
Pozdrawiam
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Bardzi dziekuję za zdjęcia 72 teraz kadr mi się domyka. Dodatkowy efekt to jakby przytulenie sie tablicy do tej starszej. Chmiczek sympatyczny i widać, że czuje sie bezpiecznie.
pozdrawiam Wiejo