O tym, że klameczka rządzi i cud-miód to już wszyscy pisali a ja mogę tylko potwierdzić. Inne Twoje fotki przyciągają oko i czekam na następne.
A może tak jakaś fotka do galerii?![]()
O tym, że klameczka rządzi i cud-miód to już wszyscy pisali a ja mogę tylko potwierdzić. Inne Twoje fotki przyciągają oko i czekam na następne.
A może tak jakaś fotka do galerii?![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Oczywiście to Twoja decyzja ale i tak zachęcam.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Za "cienka na galerię " nie wydaje mi się -zdjęcia z Pragi mi się podobają Odwagi kobieto![]()
Ładna ta klameczka- za przedmówcami , (iszi - dobra robota)![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Dziekuje Wszystkim za slowa zachety i JacekO za pomoc w umieszczeniu fotki w galerii![]()
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Brawo. Pierwsze koty za płoty.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Pozdrawiam, Nataszach
Zastanawiam sie dlaczego nie wykorzystałas GO żeby "uwypuklić" to co pokazujes na zdjęciach ...
Z zamieszczonych uwagę zwróciły 69 i tu szkoda, że nie ujęłaś w całości dwóch tablic. Ta po prawej a raczej sposób jej skadrowania nie zamyka całości, pozostawia niedosyt. Razem z drugą tablicą wystarczjąco odzwierciedlały by upływ czasu jak i rys narodowosciowy spoczywających tam. 70- wydaje mi się, że świetnie domknięta kompozycja. Wymowny wręcz akcent tej roślinki wyrosłej gdzieś z wnęrza. Odnosząc się do pozostałych moim zdaniem jakoś tematycznie nie przekonują bardziej dokumentacyjny charakter z nich wyziera.
pozdrawiam Wiejo