Dzięki wielkie Iszi!
Masz rację - Twoje kadrowanie bardziej mi się podoba, pozwala całkowicie skupić się na klamce
Dzięki wielkie za rady i pozdrawiam serdecznie
Dzięki wielkie Iszi!
Masz rację - Twoje kadrowanie bardziej mi się podoba, pozwala całkowicie skupić się na klamce
Dzięki wielkie za rady i pozdrawiam serdecznie
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
61 i 63 klamka i stara brama To z bramą to jakby czas cofnął się do poprzedniej epoki Bardzo klimatyczne zdjęcia
Klamka rewelka![]()
Zwiedzałaś Pragę od zaplecza i to jest fajne dając jakiś pogląd. Na 60 brama z oknami porządne dzięki zachowanej symetrii. Brakuje mi całoego napisu nad drzwiami. 61 ładny detal nawiazujacy do zabytku ale oszpecony przez wkładkę zamka nie przystajacą do całości. 63 stara ciężka brama nabijana ćwiekami bardzo mi się to podoba. 64 styk latarni i daleszego plany troche rozmywają przesłanie. Ładniej i czytelniej było by ujęcie latarni z fragmentem muru przy czym latarnia koniecznie w mocnym punkcie kadru. 65 i 66 ładne miejsca i tu szkoda, że brakuje odrobiny gry światła. Musiałaś mieć kiepską pogodę.
pozdrawiam Wiejo
chyba trochę dziwaczeje bo mi się ta klamka podoba ..![]()
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Dziękuję bardzo za wszystkie pozytywne komentarze, naprawdę nie spodziewałam się aż takiego przychylnego odzewu. Nawet nie wiecie, jak bardzo tego potrzebowałam
Udanego, nadchodzącego tygodnia życzę![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Klameczka cud - miód.Reszta też sympatyczna.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Loża szyderców świetnie uchwyconaZ Pragi podoba mi się nr 64.
Dziekuje bardzo za wszystkie komentarze
Inspiracji zycze, w to pochmurne, deszczowe, sobotnie popoludnie![]()
Pozdrawiam, Nataszach
Witam
Dziękuję za wycieczkę po starej PradzeKlameczka rządzi
Pozdrawiam serdecznie![]()