35 jest bardo udana, fajny kadr i naturalnośc. Pozostałe ok, ale nie porywają.
35 jest bardo udana, fajny kadr i naturalnośc. Pozostałe ok, ale nie porywają.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Nie mogę się zdecydować, 42- może masz też ten otwór prostopadle, nie tak po skosie? Ciekaw jestem jak by to wyglądało.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pozdrawiam, Nataszach
43 jest fajny (ta naturalna ramka), żeby jeszcze lepsze tło (nie ta trawa) w otworze.
Generalnie nieźle ale trzeba więcej uwagi zwrócić na tło w otworach, albo to co jest mocno rozmyć w PS.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witaj,
Jeżeli mogę być szczera, to nie bardzo wiem jak to zrobić...Ale doczytam instrukcję i się poprawię
![]()
Pozdrawiam, Nataszach
Podoba mi się 38 i 40, lubię zdjęcia naturalnych faktur. Co do reszty, to jak na makro dla mnie są zrobione w zbyt ostrym słońcu? Masz tyle silnej woli żeby kolejny leniwy weekend w swoim małym raju zacząć o świcie i wtedy zrobić kilka fotografii? A także - co pewnie łatwiejsze- pod koniec dnia? Bardzo jestem ciekaw wyników
![]()
Hej
Uważam że 43 jest niezłe,podoba mi się,o ile w 44 tło rozprasza,o tyle w 43 jak dla mnie uzupełnia całość.
pzdr
ps. osobiście bym trochę rozjaśnił i dodał kontrastu...
Ostatnio edytowane przez pietro77 ; 7.08.09 o 12:22
Witaj Pietrucha,
Dzięki za komentarz, cieszę się że komuś spodobały się te liście.
Ze wstaniem nie będzie problemu, gorzej z powrotem do "Raju"
Niestety to była ostatnia wakacyja seria, następna dopiero za rok
Pozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Drogi pietro77
Dziękuję za przychylny komentarz
Spróbuję wieczorem popracować jeszcze nad tym 44, zobaczymy co wyjdzie. A jak się nie uda, to czeka mnie kolejny spacer![]()
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 7.08.09 o 12:17 Powód: Automatyczne scalenie postów
Pozdrawiam, Nataszach