Pomysł kadru ze zdjęcia 16 podoba mi się, tylko troszkę technicznie leży, mogłoby być jaśniejsze![]()
Pomysł kadru ze zdjęcia 16 podoba mi się, tylko troszkę technicznie leży, mogłoby być jaśniejsze![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Witajcie,
Poniżej znajdziecie porcję świeżutkich, jeszcze pachnących latem fotek z ostatniego weekendu w małopolsce
Jak zawsze z góry przepraszam za ziarno i zapraszam do komentowania.
Wszelkie uwagi/zastrzeżenia/pochwały mile widziane
22 Lilie
23 Paź Królowej
24 Lilia
25 Kosmitek
26 Clematis
27 Konewka
28 zabawy oknem w Pauzie
Pozdrawiam serdecznie![]()
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 13.07.09 o 20:09
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
nie wiem co ma znaczyć foto 29 ale podoba mi się szczególnie linie które wyglądają jak powiększenie linii papilarnych na dłoni![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
16 i 21 mi się widzą z poprzedniej serii, pasiak bardzo fajny.![]()
Motylka bym lekko przycięła, za mało go trochę.
Lilie są piękne, ale tło mi się niezbyt podoba, zwłaszcza w tej kremowej. Aż żal, bo kwiat imponujący.
Kadr chyba najlepszy w 18, ale kosmitek ma jakby trochę przepalony środek. Ostre światło było?
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Witam ponownie
Bardzo dziękuję za komentarze
Taztaz: siedząc z przyjacielem w Pauzie na Floriańskiej bawiliśmy się oknem które było przykryte czerwonym płótnem
Nevrah: spróbowałam zastosować się do Twoich wskazówek, mam nadzieję że jest lepiejPogoda była w kratkę: albo grzało w dekiel albo lało; trudno było się wstrzelić
Z motylem problem polegał na tym, że nie mogłam podejść bliżej żeby go nie spłoszyć
29 Lilia drugie podejście:
30 Lilia trzecie podejście
31 Kosmitek drugie podejście
32 Paż Królowej drugie podejście
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 14.07.09 o 00:04
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Lilia niestety samochód w tle.
Kosmitek mocno przepalone płatki.
Ogólnie za szeroko.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Ponownie ja
Ehhh...wstyd mi, taka gafa! Nie zauważyłam tego samochodu![]()
Pozdrawiam, Nataszach
24,26,31 przyzwoicie zaprezentowane
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Pozdrawiam, Nataszach
35 całkiem przyjemnefajne kolorki i ładna ostrość