Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Sesja zdjęciowa - Klaudia /// SKM

| OlyJedi Awatar HrabiaMiod
    Mieszka w
    Kraków, Poland
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Z Twoich zdjęć zapamiętałem sesję z Emilią w Sopocie. Np to: http://www.adrianchudek.pl/portfolio/emiliasopot/8.jpg Miały coś. A może to modelka? Tamte zdjęcia podobały mi się bardzo. Te są poprawne.

| OlyJedi Awatar rumpel
    Mieszka w
    Pierściec
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Podoba mi się ta seria, acz sposób obrabiania trochę dla mnie dwuznaczny. Z jednej strony nadaje charakterystyczny ton zdjęciom, ale z drugiej ten ten jest dla mnie za "wysoki" .
    Jak dla mnie za dużo komputera, ale ogólnie i tak całość na + .
    W końcu wkraczam już w kwestię bardziej indywidualnego poczucia estetyki.

Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar jacekos
    Mieszka w
    prawie w środku lasu
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    a mnie się podoba , szczególnie 2,5 i 8, tylko nie pytajcie dlaczego, bo się nie znam, a chodzi tylko i wyłącznie o własny sposób ich postrzegania? MZ obróbka też ok i pasuje do charakteru tych zdjęć.

diabolique
    Gość
    Dziewczyna wygląda w moim odczuciu, jakby nie do końca miała pomysł na to, jak chce wyglądać i co ma robić (uniwersalna fakofka, gdy nie wiem jak zapozować).
    Kadrowanie chwilami nieszczególne - zwłaszcza zobacz fot.2 gdy dziewczynie "wystaje" coś między nogami.
    Ogólnie - myślę, że warto by dziewczynie przed sesją podesłać parę linków do stron ze zdjęciami, choćby willowa - może coś podpatrzy, może zechce jakąś pozę wypróbować. Bo takie "tak se stanę, a ty cykaj" może być poprawne technicznie i... tylko poprawne.

Awatar sickside
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Za diabolique, od siebie dodam że kajdanki... hmm... taki gadżet kiczowaty, coś jak pistolet w rękach panny młodej jeśli wiesz co chcę powiedzieć.

| OlyJedi Awatar BAQ
    Mieszka w
    Skierniewice
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Ja nie ocenie zdjęć, lecz modelkę. Po dojściu do zdjęcia nr 3 zakończyłem oglądanie.
    Co to miało być? Jaka to ja niby jestem artystka/gwiazda/modelka, bo pokażę "faka"? Jednym słowem: ŻENUJĄCE.
    E-3, E-510, ZD 14-54, ZD 50, ZD 35, ZD 70-300, ZD 14-42, ZD 40-150, DCR-250, FL-50R, FL-36

Awatar adamzd
    Mieszka w
    Śląsk i okolice
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Jak powyżej, modelka wygląda na sympatyczną dziewczynę (nawet mimo niektórych gestów), wiec kajdanki nie za bardzo do niej pasują. Ale poza tym podoba mi się.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Najlepszy tutaj to laborant i to jemu duze plusy za ratunek.Jednak on sam nie wystarczy jak inni ustepuja i to znacznie.

| OlyJedi Awatar marecki
    Mieszka w
    Kielce
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Fajna klimatyczna seryjka. Zgadzam się troszkę z Diabolikiem bo bardziej fotki pod względem Twojego pomysłu mi się podobają a pozowanie modelki mniej. Kolorystyka supcio.
    Pozdrawiam
    mente et malleo

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Przykro mi to pisać ale wg mnie to żenujący kicz Mam nadzieję,że sie autor nie obrazi.