to może dorzucę swoje 3 grosze w temacie skoro w pewnym sensie zostałem wywołany do tablicya więc tak, w pełni zgadzam się z mariushem, ale niestety uważam również ze to walka z wiatrakami, a mariush z góry skazany jest na porażkę, mimo to uważam ze warto a nawet trzeba próbować
grizz w pewnym sensie też ma rację, nie można nikomu odbierać prawa do wypowiedzi, co nie oznacza też żeby udawać ze nie ma problemu i nie reagować na kompletne czasem durnoty wypisywane pod zdjęciami.
Odniosę się jeszcze do wypowiedzić voovoo2, cyt:
"jezeli ktoś nie znosi amatorskiej krytyki,nieudolnej krytyki,krytykanctwa,głupot wypisywanych na temat jego fotek............ma problem.
Pozostaje szuflada,moze za 100 lat ktoś odkryje te fotki i zostaną one docenione,ba!!! staną sie sławne a ich autor wejdzie do kanonu."
Po pierwsze, nie koniecznie zostaje szuflada, są miejsca gdzie można publikować swoje prace i nie być narażonym na tego typu komentarze, po drugie autor tych fotek niekoniecznie musi czekać 100lat żeby ktoś je docenił (zdjęcie które wczoraj opublikowałem i szybko zdjąłem bo się nie spodobało, dziś rano sprzedałem jednemu z wydawnictw kalendarzy za całkiem sympatyczną sumkę) i po trzecie, czy to autor ma problem? Ja na OC publikuje tak mało z uwagi na to że może nie ze nie znoszę, ale na pewno słabo toleruję amatorskie, nieudolne, głupie krytykanctwo moich prac. Czy ja na tym coś tracę, nie koniecznie, czy galeria OC na tym traci? również niekoniecznie ale raczej bardziej niż ja...

Odpowiedz z cytatem