Odświeżę jeśli pozwolicie... czy można prosic o komentarze?
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
Kadr Ok ale obcieta stopa i dlonie, szumy i przepaly. A poza tym mina modelki jest na nie - 2 Znosnie.
pozdrawiam robasss
Fajne zdjęcie Carly Bruni... O ile pamiętam (z jakiejś brytyjskiej gazety), to ta fota poszła na jakiejś aukcji w Berlinie (dość poważnej aukcji) za jakieś 3500 €. Nieźle, jak na fotę z kiepskim kadrowaniem i przepałami![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
drugi cycek nieostry
...i spojrzenie ma takie jakieś dziwne. Co ona ma w oczach?![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ale o co chodzi? Zdjęcia nie są obiektywnie dobre lub złe - wszystko zależy od kontekstu, czasu, autora. Kiedyś mógł to zdjęcie ktoś nazwać wybitnym, dziś ktoś inny napisze, że mu się nie podoba - jeden i drugi ma prawo do własnej oceny i nie podejmuje się opinii, która z tych ocen jest słuszna czy lepsza bo to nie ma sensu. Czyje to zdjęcie, kiedy i przez kogo zostało zrobione?
Nie podoba mi się taka "prowokacja" bo niby czego ma dowodzić?
W pewnym sensie podobny zabieg można przeprowadzić zapraszając światowej klasy pianistę na występ przed publicznością zgromadzoną na koncercie rockowym. Prawdopodobnie taki artysta zostałby wygwizdany. O czym to może świadczyć - że jest złym pianistą?, że gwiżdżący ludzie są idiotami bo się nie znają? Moim zdaniem ani o jednym ani o drugim. Po prostu nie to miejsce i czas...
Że bez sutka?