Sluszna droge obrala nasza Wladza, a i towarzysz kowalikster droge swoja odnalazl widze....
Podazaj bracie nia, podazaj.
Sluszna droge obrala nasza Wladza, a i towarzysz kowalikster droge swoja odnalazl widze....
Podazaj bracie nia, podazaj.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
kowalikster musiałeś wyciągnąć, ahhh to pranie prywatnych brudów.
A właśnie orkiestrowe fajne .
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Jako, że byłem na "Worldwide Photo Walk" to wrzucę parę fotek. A co!
Takie trzy powiązane fotki![]()
Na numerze 105 osoba powinna uzywac "fotoaparata" ze zdjecia srodkowego (104). Wtedy bylaby fajna opowiesc
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
To może jeszcze coś
Czy to znów jakieś powiązane zdjęcia (woda)?
Mnie się podoba ostatnie
PS
No może lekko krzywe (PG) i niekoniecznie ten zafarb ale poza tym OK![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Domyślam się że 104. to tajny, nowy model Olka, następca E-3.
Z ostatniej wrzuty najbardziej przypadło mi do gustu 108 - pomysł i wykonanie rewelacja!!!
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
O widzisz, w końcu i mi się spodobało coś - 108![]()
Pozdrawiam, Jola
Cóż z tobą począć, jakiś taki nieregularny jesteś - jak to artysta.
Kilka tematów masz fajnych - np. Orkiestra to wg mojej opinii zdecydowanie najlepsze zdjęcia w tym wątku , ale po tych ostatnich wrzutach to jednak musisz co najmniej trymerem po brodzie przejechać.
Kwestia ułożenia zdjęć nie jest bez znaczenia - wrzucając pierwsze trzy z fotołoka moim zdaniem mogłeś przestawić 1wsze z trzecim, a drugiego się pozbyć, "na kiedyś". Ostatnia wrzutka - trzecie zarówno inna obróbka, jak i mimo, że o wodzie zdawać by się mogło, to przecież jednak lustro i perspektywa jest tu ważna, a nie woda sama w sobie.
Środkowe jest jedną całą opowieścią - niby zdatna ta woda, a z tak obskurnego kranu podawana. I wystarczyłoby. Zaś pierwsze na koniec jakiejś opowieści o spacerze, lub do OR w temacie "Dzień po.."
Nie wszystko na raz, Luk, segreguj i wybieraj fotki, nie zawsze muszą być 3 w jednym poście, może być więcej, jeśli opowiadają to samo, albo mniej, jeśli same gadają.
pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 29.07.10 o 10:10