Witam krajankę serdecznie.
Witam krajankę serdecznie.
ostatnia seria - ciekawy temat i fajnie zrobione..ale uwiodła mnie uciekająca z chlebem kaczka..
świetnie uchwycony ruch...
31-1 śmiały kadr i podoba sie z podobnych najbardziej ciekawym ujeciem. Dająca nogę kaczka z łupem w dziobie świetna. Przydało by się trochę wiecej ostrości ale sytuacja wymagała szybkiego strzału i to sie udało. Zdjecia z Muzeum Radia Rzeszów przywołały wspomnienia.
pozdrawiam Wiejo
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję za odwiedziny i opinie. Cieszę się również że przywołałem wspomnienia.
Dziś pływająca krótka seria. Wiem, że na 43 widać odbicia, stemplował nie będę a że fota mi się podoba, to ją wstawiłem. Może komuś też się spodoba.
41- wdzięczne i szkoda trochę nieco przyciętego ogona. 42- podoba mi sie w tej świetlnej smudze dodający sobie blasku łabędź. 43- mogło byc sympatyczniej bez bliku koło dzioba i blików na piórkach korpusu.
pozdrawiam Wiejo
Mi się podobają radiowe fotki. Oba radyjka zwłaszcza.
To drugie przypomina mi domowe... Jasną obudowę miało i gramofon z nietypowymi dziś prędkościami.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Bardzo przyjemna sesja
41- szkoda że ucięte.
42- fajnie
43- te refleksy przeszkadzają
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Mimo wszystko 42 i 43 podobaja mi sięPozdrawiam
Proszę o oceny.