Helmuth nie słyszałem o takiej metodzie. Ale patrząc na Twoją fotkę to widać u Ciebie zadziałało![]()
PS. To fotka z mojego aparatu wrzuconego we wcześniejszy post. Tak więc wiedzcie że to nie są żarty i rzeczywiście Wam robię zdjęcia.
Helmuth nie słyszałem o takiej metodzie. Ale patrząc na Twoją fotkę to widać u Ciebie zadziałało![]()
PS. To fotka z mojego aparatu wrzuconego we wcześniejszy post. Tak więc wiedzcie że to nie są żarty i rzeczywiście Wam robię zdjęcia.
kowal osz Ty czyli moje tez masz![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
No jasne taziku
![]()
kowal prawie trafiłeś ale ja się nie nazywam Morihei Ueshiba.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Zrobiłem Ci fotę, ale nie wiem czy te laski co koło Ciebie się ciągle kręcą zgodziłyby się na publikację![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pozdrawiam, Jola
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++