A czy ja napisałem, że coś złego?
A czy ja napisałem, że coś złego?
Źle zrozumiałeś![]()
W ubiegły weekend znalazłem chwilkę na wycieczkę do podwarszawskiego Ogrodu Botanicznego w Powsinie. Rezultaty będą przewijały się w tym wątku pewnie przez najbliższe kilkanaście dni, jako że znajduję niewiele czasu aby przejrzeć i obrobić materiał... Na początek wybrałem kilka zdjęć z kolekcji róż.
Jak zwykle gorąco zachęcam do komentowania...
bardzo ładne róże, 38-ładne kolory, 41- troszke szkoda ze dołem ucięta w pełnej okazałości napewno byłaby rewelacyjna, 42-super
ale szybka reakcja
41 miała brzydki, uwiędły płatek dlatego zrobiłem drugą fotkę z ciaśniejszym kadrem. Dzięki za ocenę.
42 mi się podoba choć może skadrował bym to ciaśniej i w kwadracie (ale to tylko moja opinia nie znam się na kwiatkach)
powiem co mi się nie widzi
38-przepały na brzegach płatków
39-najlepsza
40-byłaby najlepsza ale jakoś mało szczegółów w środku kwiatu
41- IMHO najgorsze , obciete i za mała GO
42 - to samo co w38 tylko w mniejszym stopniu
40 najbardziej do mnie przemawia: fajnie skadrowana, tylko czy nie dałoby się jej bardziej wyostrzyć? Zlewają się te płatki w jedną całośc, ciężko wyodrębnić jakiś konkretny szczegół![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach