Witam . . . po ostatnim niewypale z moim duchempostanowilem pokazac Wam kolejne moje zdjecie tym razem chyba bardziej ciekawe. Mam wrazenie, zrobilem je zbyt ciemne, ale ocene pozostawiam fachowca - czekam na opinie.
Witam . . . po ostatnim niewypale z moim duchempostanowilem pokazac Wam kolejne moje zdjecie tym razem chyba bardziej ciekawe. Mam wrazenie, zrobilem je zbyt ciemne, ale ocene pozostawiam fachowca - czekam na opinie.
C-750uz tulejka filtr UV i polarka Kinga + statyw 16+64MB
www.fotoluk.serwer.biz
Wg mnie wcale nie za ciemne. Dzieki temu foto nabralo duzej dramaturgii. Chyba teraz zaczna sie bardzo ciekawe zachody slonca dzieki chmurom, oby nie bylo ich za duzo......
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
wedlug mnie wszystko w sam raz. Zdjecie mi sie bardzo podoba. POZDRAWIAM
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Właśnie dzięki temu, że nie jest jaśniejsze, zdjęcie dostało niesamowitego klimatu. Szczerze mówiąc podoba mi się jak cholera![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Zdjecie bardzo ladne![]()
ps. moglbys dla mnie umiescic albo wyslac podstawowe ustawienia z jakimi je zrobiles? Z gory dzieki.
-------------------------------------------------------
Olympus C-740UZ + Statyw
Bardzo dobre. Też uważam, że nie jest za ciemne. Ale i tak każdy na swoim monitorze widzi je inaczej.
Jonc parametry byly nastepujace migawka 1/60s przyslona 2.8 ISO50. ps. dziekuje za takie ocenymobilizacja jest . . .
![]()
www.fotoluk.serwer.biz
Mnie sie podoba, choc czegos mi brakuje. W kazdym badz razie Vodnik ma racje, teraz sa piekne zachody dzieki chmurom, a jaka kolorystyka ? W roku ubiegłym na jesien widzialem najpiekniejsze niebo w zyciu. Moze w tym roku uda sie to powtorzyc i z focicAparaty do łapy i focimy
Moze jakis kurcze konkurs jesienny ? Dawno nie zajałem pierwszego miejsca...od konca
![]()
Takie chmury lubie... wygladaja jak palone zywym ogniemZdecydowanie nie jest za ciemne.
IMO za duzo dolu i gory... Pomyslalbym nad innym wykadrowaniem.
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
Jeżeli chodzi o inne wykadrowanie to mam dla Ciebie jeszcze jedno . . . nie wiem czy Ci sie spodoba
www.fotoluk.serwer.biz