Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Krytyka, ocena amatorskich zdjęć.

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    trxzeba najbardziej jak tylko sie da
    po trzech zdjeciach ciezko cokolwiek powiedziec. na razie to wyglada na jakies przypadkowe pstryki. niezbyt ciekawie, niezbyt oryginalnie, niezbyt jasne, co poeta mial na mysli. daj cos jeszcze, to moze cos sie wyklaruje
    pzdr
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Mówiąc poważnie, trzeba się zastanowić jaki motyw (temat) fotografujemy i zastosować do tego właściwą kompozycję (przede wszystkim sensowne kadrowanie)--pozdrawiam

| OlyJedi Awatar Tomasz.G
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rodia Zobacz posta
    Tak z ciekawości: Czemu na forum Olympusa zakladasz wątek z fotkami z panasonika i sony?
    Witam
    Nie wyczytalem nigdzie, ze istnieje kryterium pstrykanie olkiem lub jego posiadanie, by moc wystawiac fotki w galerii jak i podyskutowac na forum.

Kasia20202, po kilku zdjecia chyba ciezko cokolwiek konstruktywnego powiedziec. Mysle, ze wartaloby cos jeszcze pozamieszczac.

Pozdrawiam i zycze powodzenia

| OlyJedi Awatar rodia
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Tomasz.G Zobacz posta
    Witam
    Nie wyczytalem nigdzie, ze istnieje kryterium pstrykanie olkiem lub jego posiadanie, by moc wystawiac fotki w galerii jak i podyskutowac na forum.
    Nie mówię, że są kryteria. Zazwyczaj dobiera się forum wg sprzetu jaki się posiada - stąd moja ciekawość. Nie uważam, żeby moje pytanie mówiło o jakichś kryteriach.

| OlyJedi Awatar Tomasz.G
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rodia Zobacz posta
    Nie mówię, że są kryteria. Zazwyczaj dobiera się forum wg sprzetu jaki się posiada - stąd moja ciekawość. Nie uważam, żeby moje pytanie mówiło o jakichś kryteriach.

Masz racje, w koncu na zlot milosnikow volvo nie pojedzesz fabia, ale z drugiej strony mozna podjechac by w przyszlosci takie volvo sobie sprezentowac. Tak naprawde to tutaj ludzi przyciaga atmosfera.

Pozdrawiam

Awatar xrebelxsoulx
    Mieszka w
    HollyŁódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    ćwiczyć, czytać, oglądać zdjęcia innych i powinnaś dać radę ; )
    'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'

“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin