Srodkowe fajne![]()
Srodkowe fajne![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
a mnie pierwsze bardzo się podoba !
mój wątek tutaj >>>klik<<<
Fajnie, fajnie... A dwójeczka bomba!![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Dzisiaj portretowo . Zawsze fotografowałem moją szwagierkę Anie były tego aż 2 sesje . Po prawie rocznej " portretowej " przerwie trafiła mi się Aga . W czasie sesji "wyłazi " mój brak doświadczenia z modelkami ale Aga była bardzo cierpliwa . Dlatego podziwiam pracę z modelami i zdjęcia Wanilli , Eddiego , >Rave_n> i wielu innych na tym forumPotem wrzucę coś w kolorze
Żadnych komentarzy - jest aż tak źle ? Trochę koloru![]()
Mi się podobają![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Zle nie jest,jest dobrze.Ja wiem,ze to nie kwiatki,to portret,to wyzsza szkola jazdy.Jednak bym niektore obszary poddal retuszowi.Ponizej masz orginal,zaznaczone miejsca ,ktore moim zdaniem nalezy dopracowac i wynik jak moim zdaniem bedzie lepiej.Zaznacze,ze to tylko moje skromne zdanie.Nie wygladzalem cery.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Epicure , Mirek dzięki . Mirek uwierz mi chciałbym robić takie portrety jak ty "kwiatki " Co do retuszu nie brałem się za to bo po prostu nie umiem![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzisiaj rodzinnie - zdjęcia do albumu -synek mojej szwagierki . To pierwsze foto z serii " kartki z podróży " ale to w następnej odsłonie . Dzięki za komentarze![]()