Strona 30 z 80 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 791

Wątek: Robert1088 - fotografie

kowalikster
    Gość
    Bardzo udana wstawka. Albo inaczej: WYŚMIENITA!

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kasprzyk Zobacz posta
    Przepraszam jeśli kogoś uraziłem, może jestem inny, jednak takie mam odczucia potwierdzone życiem i nigdy podobny wizerunek osoby nie skojarzy mi się z czymś dobrym, godnym naśladowania, tylko zawsze będzie odpychał.
    A ja mam potwierdzone życiem zupełnie odwrotne odczucia - raz, że pamiętam swoją młodość (nie do końca pokorną), dwa, że jestem matką nastolatki i znam sporo ludzi wyglądających podobnie jak ta dziewczyna ze zdjęcia. Może wówczas łatwiej to zrozumieć Czasem coś wygląda bardziej przygnębiająco niż jest w rzeczywistości. Gorzej, jeśli jest odwrotnie

Robert - bardzo porządną historyjkę pokazałeś. I na temat. I ładnie podałeś.

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez qbic Zobacz posta
    Czyjaś przynależność do subkultury konfekcyjnej moduluje twoje postrzeganie, jesteś dokładnie taki jak większość populacji.
    Nie ma co kontynuować tej dyskusji.

To nie jest postrzeganie - to jest życie i uwierz mi, że tak drugiej tolerancyjnej osoby jak ja, długo możesz szukać - nie jestem z tych co tylko uogólniają i wszystko co inne, obce to jest be.

Pozdrawiam, miłego dnia.
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

qbic
    Gość
    To nie jest postrzeganie - to jest życie.
    Bełkot.

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Bardzo dobre zdjęcia. Podobają mi się zarówno każde z osobna jak i jako całość. Cieszy jeszcze jedno - Jarocin jakoś tam żyje. Co by nie pisać o samym festiwalu i tym co się z nim stało, Jarocin to jedno z najważniejszych haseł lat 80-tych...
    Bardzo jej życzę pomyślności, pracy, założenia rodziny - tylko dlaczego w to nie wierzę?? dlaczego odrzuca mnie widok takiej osoby i pogarda ?

Przepraszam jeśli kogoś uraziłem, może jestem inny, jednak takie mam odczucia potwierdzone życiem i nigdy podobny wizerunek osoby nie skojarzy mi się z czymś dobrym, godnym naśladowania, tylko zawsze będzie odpychał.
    Ciekawe pytania zadajesz, kontrowersyjne rzeczy wypisujesz. Odczucia odczuciami, nie rozumiem pogardy, tym bardziej jej nie podzielam, mało tego dziewczyna wzbudziła jakiś rodzaj sympatii, zagrała na wspomnieniach, skojarzeniach, jedynie własnym wyglądem. Co do "odczuć potwierdzonych życiem" - mam zupełnie inne, inne też doświadczenia zawodowe. Dużo by pisać, ale tu nie wątek od tego
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar robert1088
    Mieszka w
    JAROCIN-WLKP
    Siła reputacji
    59
    Moja galeria
    Dziękuję wszystkim za wpisy i komentarze . Kasprzyk myślę że to nie tak jak myślisz . Większość tych ludzi przebiera się na czas festiwalu i na 3 dni daje sobie LUZ . Poza tym normalnie uczą się i pracują (choć nie wszyscy ). Kolegę Qbic -a proszę o komentowanie zdjęć a nie postaw innych użytkowników forum . Następna wrzutka 176 - buszujący w zbożu 177- komuna 178-panny
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	176 buszujący w zbożu.jpg
Wyświetleń:	72
Rozmiar:	219,6 KB
ID:	37059   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	177 komuna.jpg
Wyświetleń:	65
Rozmiar:	256,1 KB
ID:	37060   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	178 panny.jpg
Wyświetleń:	77
Rozmiar:	260,8 KB
ID:	37061  

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    gbic - z takimi "argumentami" jesteś w stanie "wygrać" każdą dyskusję, ale czasem lepiej dać sobie na wstrzymanie niż pisać cokolwiek.

Wracając do zdjęć, najbardziej podobają mi się sikacze , chyba gdzieś widziałem dość podobne zdjęcie, tylko w tle był zdaje się duży baner z reklamą piwa.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

qbic
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Karol Zobacz posta
    gbic - z takimi "argumentami" jesteś w stanie "wygrać" każdą dyskusję, ale czasem lepiej dać sobie na wstrzymanie niż pisać cokolwiek.
    To tylko stwierdzenie faktu. Frazes bez pokrycia jest dla mnie bełkotem Karolu.

Koniec OT.

176 - bardzo na plus
    Ostatnio edytowane przez qbic ; 28.07.10 o 17:08

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez qbic Zobacz posta
    To tylko stwierdzenie faktu. Frazes bez pokrycia jest dla mnie bełkotem Karolu.

Koniec OT.

Ok - masz absolutną rację

z mojej strony także Koniec OT.

pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    Cześć RobercieTysiącOsiemdziesiątyÓsmy,

Kilka dobrych wrzut od czasu, kiedy się wypowiadałem...
    Big Band "Carawan" Fajne, ciekawe zdjecia, ostatnie mnie najbardziej urzekło - dzięki zestawieniu 'partytury' z dyrygentem - znakomicie.

następne koncertowe odsłony - wszystkie na dobrym poziomie, najciekawszy dzieki nadzwyczaj udanemu kadrowi to 167 saksofon.

Parafrazując przysłowie: Zdrowa Woda - zimna Doda? A co do zdjęć, to dwójeczka ze swoim minimalizmem mnie urzekła. Zaś ostatnie najsłabsze i wg mnie odstaje od reszty.

parę sytuacji - fotostory znakomite. Co tu dużo gadać, seria super.

Następna wrzutka - buszujący w pszenicy - pewnie nie musiałeś ich przekonywać, żeby użyźnili pole? Bardzo fajne zdjęcie.
    177- komuna nazwałbym raczej "Pokolenie MCDonalds", fajny dokument, zaś 178-panny - "Poczytaj mi, Mamo".

Dobre dokumentacyjne z opowieścią ujęcia wydarzeń jarocińskich. Szczerze zazdroszczę tych kadrów.

pozdrawiam,