Bardzo udana wstawka. Albo inaczej: WYŚMIENITA!
Bardzo udana wstawka. Albo inaczej: WYŚMIENITA!
A ja mam potwierdzone życiem zupełnie odwrotne odczucia - raz, że pamiętam swoją młodość (nie do końca pokorną), dwa, że jestem matką nastolatki i znam sporo ludzi wyglądających podobnie jak ta dziewczyna ze zdjęcia. Może wówczas łatwiej to zrozumiećCzasem coś wygląda bardziej przygnębiająco niż jest w rzeczywistości. Gorzej, jeśli jest odwrotnie
Robert - bardzo porządną historyjkę pokazałeś. I na temat. I ładnie podałeś.
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Bardzo dobre zdjęcia. Podobają mi się zarówno każde z osobna jak i jako całość. Cieszy jeszcze jedno - Jarocin jakoś tam żyje. Co by nie pisać o samym festiwalu i tym co się z nim stało, Jarocin to jedno z najważniejszych haseł lat 80-tych...
Ciekawe pytania zadajesz, kontrowersyjne rzeczy wypisujesz. Odczucia odczuciami, nie rozumiem pogardy, tym bardziej jej nie podzielam, mało tego dziewczyna wzbudziła jakiś rodzaj sympatii, zagrała na wspomnieniach, skojarzeniach, jedynie własnym wyglądem. Co do "odczuć potwierdzonych życiem" - mam zupełnie inne, inne też doświadczenia zawodowe. Dużo by pisać, ale tu nie wątek od tego![]()
Dziękuję wszystkim za wpisy i komentarze . Kasprzyk myślę że to nie tak jak myślisz . Większość tych ludzi przebiera się na czas festiwalu i na 3 dni daje sobie LUZ . Poza tym normalnie uczą się i pracują (choć nie wszyscy ). Kolegę Qbic -a proszę o komentowanie zdjęć a nie postaw innych użytkowników forum . Następna wrzutka 176 - buszujący w zbożu 177- komuna 178-panny
gbic - z takimi "argumentami" jesteś w stanie "wygrać" każdą dyskusję, ale czasem lepiej dać sobie na wstrzymanie niż pisać cokolwiek.
Wracając do zdjęć, najbardziej podobają mi się sikacze, chyba gdzieś widziałem dość podobne zdjęcie, tylko w tle był zdaje się duży baner z reklamą piwa.
Cześć RobercieTysiącOsiemdziesiątyÓsmy,
Kilka dobrych wrzut od czasu, kiedy się wypowiadałem...
Big Band "Carawan" Fajne, ciekawe zdjecia, ostatnie mnie najbardziej urzekło - dzięki zestawieniu 'partytury' z dyrygentem - znakomicie.
następne koncertowe odsłony - wszystkie na dobrym poziomie, najciekawszy dzieki nadzwyczaj udanemu kadrowi to 167 saksofon.
Parafrazując przysłowie: Zdrowa Woda - zimna Doda? A co do zdjęć, to dwójeczka ze swoim minimalizmem mnie urzekła. Zaś ostatnie najsłabsze i wg mnie odstaje od reszty.
parę sytuacji - fotostory znakomite. Co tu dużo gadać, seria super.
Następna wrzutka - buszujący w pszenicy - pewnie nie musiałeś ich przekonywać, żeby użyźnili pole? Bardzo fajne zdjęcie.
177- komuna nazwałbym raczej "Pokolenie MCDonalds", fajny dokument, zaś 178-panny - "Poczytaj mi, Mamo".
Dobre dokumentacyjne z opowieścią ujęcia wydarzeń jarocińskich. Szczerze zazdroszczę tych kadrów.
pozdrawiam,