Zdjęcia z koncertu BOMBA !!!!!
Zdjęcia z koncertu BOMBA !!!!!
Witam . Pierwszy raz od wielu lat nie miałem wejściówki na festiwal w Jarocinie (tak wyszło) Mając tylko do dyspozycji jeden "festiwalowy "dzień uchwyciłem parę sytuacji . Dziękuję za komentarze.CDN
eleganckie!
ile ona ma lat na pierwszym ???
nie chciałbym za kilka lat widzieć swojej córki w takim ujęciu.., straszne
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Witaj Robert! Świetna ta trójka. Wypatrzone super a zestawienie naprawdę świetne. Niezła historia Ci wyszła.
Pozdrawiam, Jola
PS Kasprzyk myślę, że wcale nie musi być taka młoda. Z reguły młode dziewczęta się postarzają.Mam znajomą, która wiecznie musi dawać dowód osobisty w sklepie monopolowym, chociaż ma już dwadzieścia kilka lat, męża itd.
![]()
Dzięki za wpisy ale dziewcze jest pełnoletnie. Na takie imprezy spotkać można różnych ludzi i nie należy sugerować się wyglądem czy ubiorem .Jedziemy dalej /?
Ostatnio edytowane przez robert1088 ; 26.07.10 o 22:25
Świetny tryptyk! Moment i kadry uchwycone idealnie a czerń i biel podkreślają całość. Modelka chyba jednak podpada po ustawę o wychowaniu w trzeźwości![]()
Bardzo jej życzę pomyślności, pracy, założenia rodziny - tylko dlaczego w to nie wierzę?? dlaczego odrzuca mnie widok takiej osoby i pogarda ?
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem, może jestem inny, jednak takie mam odczucia potwierdzone życiem i nigdy podobny wizerunek osoby nie skojarzy mi się z czymś dobrym, godnym naśladowania, tylko zawsze będzie odpychał.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300