Koncertowych szczerze zazdroszczę, a dzieciaki uchwycone świetnie!
Koncertowych szczerze zazdroszczę, a dzieciaki uchwycone świetnie!
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Na trzech ostatnich dzieciaki z ich emocjami świetne.
pozdrawiam Wiejo
Chciałbym podziękować wszystkim za komentarze i oceny w moim wątku .Dzisiaj przedstawiam 15 min z kałużą .Tyle trwało czatowanie na modeli![]()
no i dobrze ze czatowales/czekales, bo fajnie wyszlo MZgolabek ladnie sie odbil wraz z fragmentem budynku, a ten psiaczek bardzo elegancko postawil ucho i wpatrywal sie w golabka (?)
szkoda troche, ze ten chlopaczek zbyt centralnie "postawiony". ale i tak fajnie, ladne sytuacje
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Zdecydowanie golabek najlepiej sie prezentuje.
Warto bylo te 15 min. przeczekac![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jak dla mnie rowniez golabek...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Cześć .Wrzucam tylko 1 zdjęcie tytuł wyścig
Podoba sie...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Właśnie, dlaczego tylko jedno?
Skoro już poszedłeś i zadźwigałeś na miejsce ciężki aparat z mechanizmem lustra, to pewnie zrobiłeś więcej zdjęć - nawet samo to zdjęcie nam mówi - ze to tylko pierwszy rzut jednym okiem na ten wyścig, ciekawie ci to wyszło, dobry początek. Teraz zaś dorzuć historię, początek z rozwinięciem - reportażyk z wyścigu, a i backstage wyścigu, przebitki powciskaj.
Odwagi. Chętnie skrytykuję.
pozdrawiam,
Sawa zmotywowałeś mnie Wyścig podejście drugie . Wrzucę więcej niż trzy foty mam nadzieję że przebrniecie przez wszystkie .Cześć jest poruszona lub nieostra ale wg mnie właśnie te zdjęcia podobają mi się najbardziej ( choć możecie mieć odmienne zdanie) chciałbym poznać waszą opinię - może nawet krótki komentarzdziękuję