http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ale co ...? Mirek nic nie stoi na przeszkodzie![]()
Ja oglądałem sobie stare wojenne zdjęcia . Problemem w tym, że moje foty są zbyt ostre .Te prawdziwe z lat 40 , Wietnam , Afganistan w większosci są nie trafione , poruszone itp . przez to mają taki niepowtarzalny klimat .
Inna sprawa z kolorami np. wydaje mi się że II wojna to ciepłe ( żółte ) kolory i zjechana saturacja ale to tylko moje odczucia.
Mirek byłbym wdzięczny gdybyś chciał poprzerabiać na takie właśnie z tamtej epoki .
Ostatnio edytowane przez robert1088 ; 13.09.13 o 23:37
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
No szkoda, szkoda. Ładnie uchwyciłeś momenty przez co przyjemnie i bez męczarni się oglądało![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
jakiego sprzętu używasz?
Hrabio70 sprzęt to tylko narzędzie
Nikon d 300 i nikkor 35 2.0 D w większości ogarniało sytuację .
Szeroko Tamron 17 -50 . Nikkor 85 1.8 sporadycznie - lepiej chyba być bliżej niż dalej![]()
Tak na marginesie wysyłam foty przez picasę i trochę ta przeglądarka poprawia mi zdjęcia w oryginale są troszkę ciemniejsze .
Ostatnio edytowane przez robert1088 ; 14.09.13 o 10:38
Tak szczerze to odpuść sobie pikasę.. To jest dobre dla babć wysyłających sobie zdjęcia wnuczek....itp..
Kiedyś klientka wysyłała mi zdjęcia na kalendarz. Trzy razy próbowała i za każdym razem zdjęcia były tak marne, że nie nadawały się do druku (A3)
Dopiero przyznała się , że wysyła właśnie przez pikasę , która poważnie zmniejszała pliki....(poprawiała...)
Bez urazy, ale nad swoimi plikami to my mamy panować a nie jakieś ...autooprogramowanie..
Ostatnio edytowane przez Krakman ; 14.09.13 o 11:28
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Fajnie sie oglada calosc , a 373 wywala z butow , pozdr
Bardzo podobne,wrecz identyczne znalazlem w albumie u jankesow.Zniszczone bylo troche,ale podreperowalemZałącznik 99982Załącznik 99983.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg