siatkówka plażowa kobiet... wdzięczny tematzdjęcia świetne MZ, kolory jak najbardziej na tak...
... nie było tam siatkówki mężczyzn?...![]()
siatkówka plażowa kobiet... wdzięczny tematzdjęcia świetne MZ, kolory jak najbardziej na tak...
... nie było tam siatkówki mężczyzn?...![]()
Całkiem przyjemny zestaw zdjęć... Widziałbym troszkę szersze kadry w zdjęciach pokazujących walkę pod siatką (np. 40 mi się podoba). 45 fajny pomysł ale też za ciasno. Na 48 poczekałbym aż punkt zdobędzie drużyna przeciwna(sędzia spojrzałby w Twoim kierunku). 51, 52, 53 IMHO z całej serii najlepsze, są emocje (zwłaszcza na 52
) jest i przekaz...
Koniec końców miło się ogląda ale kilka niedociągnięć psuje odbiór... Generalnie jestem na TAK, głównie z powodu zamiłowania do siatkówki i plażówki (zwłaszcza damskiej)![]()
Tylko kobieca
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
No tak dzięki za rzeczową krytykę Walkę pod siatką pokazałem ciasno bo "skopałem" i wszystko wyszło ostre (wykadrowałem budynek) za mało doświadczenia Właściwie na obronę mogę dodać że to mój 1 reportaż
Ostatnio edytowane przez robert1088 ; 22.06.09 o 21:22 Powód: Automatyczne scalenie postów
Pomimo paskudnej pogody wybrałem się na dworzec kolejowy Kolory wyszły trochę "sprane" ale może ktoś pokusi się o ocenę![]()
korcze fajnie tobie to wychodzi.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
cen sie wyzej ,nizej zawsze mozna zejsc cos w twoich fotkach jest ,ale to moja prywatna opinia.![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Światła mnie na dłużej zatrzymały, nie wiem dlaczego![]()
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA