MZ ten HDR jest zbyt nijaki... lepiej gdyby był bardziej zdecydowany, bądź bardziej subtelny - taki, w którym nie widać, ze to hdr. Składniam się ku drugiemu rozwiazaniu.
MZ ten HDR jest zbyt nijaki... lepiej gdyby był bardziej zdecydowany, bądź bardziej subtelny - taki, w którym nie widać, ze to hdr. Składniam się ku drugiemu rozwiazaniu.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
No tak dzięki Kadrowanie nie jest moją najmocniejszą stroną a co do hdr to dopiero początki ale i tak to jest budująca krytyka
37 jak dla mnie super
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
a ja lubię HDRy, ale jeszcze się za ten temat nie brałam...z ostatniej serii 35 najbardziej mi pasuje...
To już ostatnia odsłona "starej cegielni" Pierwsza fotka przedstawia piec tam wypalano cegłę (było tam strasznie ciemno) tak wyobrażam sobie ostatnią drogę potępionych Druga to akcent zamykający pewien rozdział (-pewnie nie do przyjęcia bo nieświadomie odbiłem się w lustrze) Nic nie ruszałem to wszystko "zastane" tak jakby czas cofnął się o 20 lat Na koniec prośba o ocenę
te ostatnie sa super czuc klimat tego miejsca ,tak trzymaj![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
38 - klimacik na prawdę bardzo spoko, tylko jak dla mnie za dużo czerwieni
39 - czy tą butlę od wina odkurzyłeś, czy dostawiłeś świeżą ze sklepu?bo jakoś tak mi nie pasuje taka błyszcząca i wyraźna
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
Może i przesadzona ta czerwień ale właśnie pasuje do tytułu jak najbardziej. Taka żywa. Podoba się![]()
mente et malleo
Żywa na pewno. Jednakże trochę zbyt mocna, bo chwilami wzrok skupia się jedynie na samym kolorze a nie na całości zdjęcia.