28 bardziej mi się podoba niż 27, tylko centarlnie bym skadrował i wyprostowal. Hdr super, chcaiłbym taki potrafić zrobić.
28 bardziej mi się podoba niż 27, tylko centarlnie bym skadrował i wyprostowal. Hdr super, chcaiłbym taki potrafić zrobić.
Dzięki frrrost ale jestem prawdopodobnie na takim samym etapie jak ty
Witam dzisiaj - ech nikogo .... wrzucam jeszcze 2 fotki z tematu "cegielnia" może ktoś się pokusi o ocenę ... może
Nasi tu byli - czyli kalosze, bardzo lubię takie zdjątka no i te butelki, aż się łza w oku kręci, 10,5 daaaawno nie widziałam, poczciwy stary LECH i EB, nie to co teraz, rzeźbione butelki
fajne, fajne, te dwie fotki mi bardzo pasują!!!
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
Postaraj sie pokazać coś ciekawszego z tego miejsca ! kalosze ok ale reszta to tylko śmieci MZ Jak dotąd HDR najlepszy !! Inne też bym spróbował w HDR zrobić i pokazać ciekawie całą serię z tej cegielni !!
HDR się podoba.
Oby tak dalej
Ja tez nie jestem zwolennikiem HDR ale do takich miejsc pasi mi ta obróbka bardzo35 i 36 czyli sciana super a inne cóż troszkę kadry dopracuj tak by nie było w nich zbednych elementów i panował troszkę większy porzadek w tym bałaganie fabryki
Mam nadzieję,że mnie zrozumiałeś
Jeszcze raz potwierdzam bardzo dobrze Ci wychodzą HDR-y kiedyś podeślę Ci serię fotek do sklejenia![]()