Ostatnie 373 jest świetne
Ostatnie 373 jest świetne
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To jakaś jedna grupa odtworzeniowa, czy większa akcja? Duża dbałość o szczegóły.
Szczytem szczęścia byłby foty z analoga![]()
Współczuję temu z 372 - miał chłopak dobre rozdanie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Większa akcja doroczna rzekłbym .Strefa Militarna Podrzecze k Gostynia .
Impreza dość duża z potencjałem .
Rekonstruktorzy wkładają w to dużo pracy no i jak piszesz Aga szczegóły są ważne .
Często reprezentują nawet daną jednostkę a nie tylko formację .
Analog tak choć popatrzyłem sobie na foty z czasów wojny . Większość zdjęć jest po prostu nie trafiona , poruszona itp .
Dziękuję za odwiedziny .
---------- Post dodany o 09:24 ---------- Poprzedni post był o 09:15 ----------
374
375
376
377
378
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jak będziecie takie coś organizować bliżej mnie to daj znać.....
Bardzo mi się to podoba, rozbudza wspomnienia z dzieciństwa kiedy bawiliśmy się w wojnę. I nikt nie chciał być Niemcem...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zdjęcia z jajem! Świetna robota Twoja i statystów![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
373 super![]()
Bomba, wszystkie super!
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb