Fajne te zdjęcia z ostatniej serii.
Ja trochę nie mam odwagi takiej żeby robić zdjęcia ludziom. Trochę się boję tak podchodzić z aparatem do ludzi i im fotki pstrykać. Hehehe
Zdjęcie 4 z kobietą przed policjantami dla mnie świetne.
Fajne te zdjęcia z ostatniej serii.
Ja trochę nie mam odwagi takiej żeby robić zdjęcia ludziom. Trochę się boję tak podchodzić z aparatem do ludzi i im fotki pstrykać. Hehehe
Zdjęcie 4 z kobietą przed policjantami dla mnie świetne.
Ostatnio edytowane przez koronax ; 20.01.13 o 18:13
Tak tylko jedno zdjęcie![]()
Zajmij się tym ostatnio wrzuconym Robercie. Warto. Czekam na nie w galerii
Pozdrawiam.
Bardzo misie.
Max Mara - się bardzo![]()
Czekam na wiosnę
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Bo to z sentymentu za słońcem wrzuciłem
No wiem, wiem sam zaczynam mieć jakiś sentyment do Słońca, wiosny, lata![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ