Cześć Ocen mało pewnie moje fotki nie przypadły wam do gustu lub są po prostu przeciętne (trudno) Przedstawiam następne 2 fotki i chodzi mi o sposób kadrowania -krótko -który jest ciekawszy i bardziej poprawny Dzięki za pomoc
Cześć Ocen mało pewnie moje fotki nie przypadły wam do gustu lub są po prostu przeciętne (trudno) Przedstawiam następne 2 fotki i chodzi mi o sposób kadrowania -krótko -który jest ciekawszy i bardziej poprawny Dzięki za pomoc
IMHO jeśli chciałeś wyeksponować króliki to oba są zgodne ze złotym podziałem i mocnymi punktami w fotografii ale wydaje mi się, że to nie o to Ci chodziło, ja bym uciachał jeden z boków z królikami i przeniósł Panią z centrum kadru. Nie chcę się wymądrzać, dlatego może ktoś z większym autorytetem podpowie koledze jak poprawić swoje prace
powiem Ci że natchnąłeś mnie tymi swoimi pracami do fotografii graffiti ale niestety deszcz mnie dopadł podczas podróży po mieście i nie odważyłem się wyciągnąć olka na taką wilgoć, ale może niebawem aura będzie bardziej sprzyjająca to pochwalę się pracami (oczywiście nie moimi) z bydgoskich ścian
Ostatnio edytowane przez kYs ; 2.06.09 o 22:18
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
Witam to jest mój pierwszy HDR proszę was bardzo o ocenę dobrą lub złą Mam chyba problem z monitorem chciałbym wiedzieć jak to widać u innych klubowiczów Dzięki
Moim zdaniem bardzo udany !! Sam chciałbym umieć takie robićBardzo delikatny nie przekombinowany !! Opisz jak go skleiłeś z ilu klatek w jakim programie i takie tam !!
A więc jednak ktoś odpowiedział dziękuje Temat stara cegielnia (widziałem takie tematy na forum i sam chciałem spróbować) w środku było ciemno a okna nie dawały dużo światła Oczywiście statyw podniesione lustro i samowyzwalacz Naświetliłem 14 klatek 0,3 EV Reszta to PHOTOMATIX i tutorial HDR kolegi qbic-y Mam problem z monitorem "leci w ciepłe kolory" i obawiałem się jak to wyszło Jeszcze raz dzięki za ocenę tym bardziej że to mój 1 raz
jaqk dla mnie bomba ,tak trzymaj...
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Ja mam tylko jedno pytanie- dlaczego robiąc takie fotki masz tylko jedno zdjęcie w galerii???????![]()
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
To zdjęcia wykonane w upadłej cegielni ( tak jak wyżej pokazany HDR) klimat jak z filmów grozy ciemno;gliny "po kolana" woda kapiąca z sufitu ....wykonałem kilka ujęć i jak zwykle proszę o oceny (co tam do poprawki )