Chłopiec w muszce - swietna fota!
Chłopiec w muszce - swietna fota!
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
JAROCIN 2012 dzień pierwszy . Spotkałem go na stacji kolejowej . Pochodzi z śląska .
- Wiesz pierwszy raz byłem na Jarocinie w 82 r miałem wtedy 12 lat ...
- Teraz przyjechałem tylko na 1 zespół ,oni nigdy tu nie grali
- Masz 50 gr ? ...
CDN
Dawaj więcej.
I dales te 50gr??
Dobre czarno biale foto,nic bym nie suwakowal.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
MIREK - no pewnie ,że dałem w końcu to mój rówieśnik
Dzisiaj trochę leniwie czyli - " w drodze na stadion "
Część osób może być zbulwersowana tym ,że na zdjęciach część przybyłych leży gdzieś tam pod płotem -ale po prostu tak jest ,było i prawdopodobnie będzie - życie
Nadal piątek
Fajne zdjęcia. Te z całującą się parą najlepsze![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
cześć Robercie1088,
Gratulacje, przy twoich zdjęciach, w upale ponad 30st-niowym zatrzymałem się na dłużej dziś, zazdroszcząc, że nie byłem tam, nie robiłem zdjęć - zazdroszczę szczerze.
8 - ekipa - jak dla mnie esencja, genialna, zestawienie, kadr, temat, swoboda, kolor - brak mi słów żeby skomplementować.
9a - para - to zestawienie jest świetne - jest i relacja, i trochę pikanterii i do tego ta siatka w kratę no i światło - brak pytań.
10 - 'idź uprawiaj miłość z samym sobą' - szkoda ze BW w tym secie, ale zdjęcie ma MOC! Bardzo mi się spodobało
11 - środowiskowy, niewymuszony portret, naturalne zdjęcie, pewnie sporo tego udało się nazbierać, postać bez wątpienia ciekawa, kadr dobry i zadbany.
12 - dokumentacyjnie istotne.
13 i 16 - dobre oddanie panujących klimatów.
18 - wypijmy - mistrzowski kadr, 'odpoczywająca po trudach podróży' osoba w tle idealnie uzupełnia całą historię!
dzięki, że chciałeś się fotami z nami podzielić, i liczę na kontynuację.
pozdrawiam,
Pora odkurzyć wątek . Trochę zdjęć z Podrzecza taki tryptyk o rannym żołnierzu .
wyglądają na nieźle "zakurzone"...ale to chyba dobrze![]()