ale chyba bez noża nie
ale chyba bez noża nie
Witam ponownie to moje pierwsze makro proszę o podpowiedzi oraz krytyczne uwagi -dzięki
Jejku! Ale paskudztwo!Wydaje mi się, że GO mogła byś trochę większa.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witam wszystkich ponownie wrzucam dziś zdjęcia z "podziemnej galerii" i jak to bywa proszę o komentarze i opinie (może komuś się spodoba)![]()
banksy jak dla mnie za zielone, aż razi w oczka, ale to tylko moje odczucie ;]
ławka spoko tylko szkoda że uciąłeś Pana, nie dało się szerzej skadrować?
MINDCONTROL bardzo ciekawe kolorki i cała koncepcja ściany, gdzie to takie ładne ściany masz?
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
BANKSY-kolor ściany był faktycznie wściekle zielony aż oczy bolały chyba artysta miał taki zamiar - fakt nie złapałem całego śpiocha ale na usprawiedliwienie mogę dodać że na wysokości czubka głowy było już następne malowidło (zresztą kadrowanie nie jest moją mocną stroną) -takie ściany to podziemny tunel w Lądku ale jest już chyba zamalowany(szkoda) Dzięki za konstruktywną krytykęHmm widzę że fotki raczej nie przypadły wam do gustu ehh
Ostatnio edytowane przez robert1088 ; 29.05.09 o 20:36
Hej oto dzisiejsze fotki z festynu z okazji dnia dziecka było naprawdę fajnie dopóki nie spadł deszcz Jak zwykle proszę o opinie jakie błędy popełniam Dzięki za ocenę