Spoko . Przepraszam że tak dużo ale jest trochę materiału . Potem wrzucę trochę portretów festiwalowych . Mam nadzieje ze nie zanudzam
Spoko . Przepraszam że tak dużo ale jest trochę materiału . Potem wrzucę trochę portretów festiwalowych . Mam nadzieje ze nie zanudzam
Jestem trochę skrzywiony, ponieważ za łebka cały rok czekało się na Jarocin i mogę być nieobiektywny ale kolejna wrzuta jako reportaż - doskonała. Czuje klimat! Brawo! Nabrałem ochoty na Przystanek Woodstok chociaż coraz bardziej odstaje wiekiem![]()
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Świetne! Robert, nie przepraszaj, że dużo, bo wcale nie jest dużo...raczej za mało. Ja poproszę kolejne.![]()
Pozdrawiam, Jola
A jednak udało się dostać z aparatem pod scenęFajne zdjęcia.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Świetny reportaż - gratuluję.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Cóż napisać - za poprzednikami - świetne zdjęcia, klimat imprezy aż z nich kipi. Czekam na kolejne wrzuty...
Ale odjazd. Dla mnie rewelacyjny reportarz.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Witam . Dzisiaj zespołowo, ale chyba domyślicie się kto był na scenie . Przepraszam za słabszą jakość ,ale raz że byłem trochę daleko od sceny ,dwa pora już była wieczorowa . Koncert super - zespół dał takiego czadu ... Kto był pewnie potwierdzi . Dziękuję wszystkim za wpis w wątku i oceny w galerii - bo w sumie tylko tu wrzucam swoje zdjęcia