Widziałem te zdjęcia już jako beta tester. Podobają się, świadczą o tym, że zdjęcia rodzinne mogą być fajne i ciekawe. Najfajniejsze jest ostatnie. Ja być może obrobiłbym te foty nieco hmmm delikatniej.
Widziałem te zdjęcia już jako beta tester. Podobają się, świadczą o tym, że zdjęcia rodzinne mogą być fajne i ciekawe. Najfajniejsze jest ostatnie. Ja być może obrobiłbym te foty nieco hmmm delikatniej.
Też najbardziej podoba mi się ostatnie. Fajne foty. Szkoda tylko, że na drugim zdjęciu oczy dziecka wyszły troszkę nieostro.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Podobnie jak poprzednikom mnie rowniez najbardziej sie spodobala ostatnia fotka.
Niczym z kalendarza
Chyba Karol ma racje, ze przydalaby sie ciutke delikatniejsza obrobka, ale i tak bardzo mi sie podobaja.
Pozdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Fajne fotki. Obróbka mnie pasuje. Moję uwagę zwróciły 2 i 3.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dla mnie również obróbka zbyt agresywna.
Robercie, kadry z dzieciaczkiem naprawdę świetne. Ale ja również uważam, że obróbka jest zbyt agresywna. Piękne BW zastosowałeś we wcześniejszych dwóch portretach. I naprawdę chętnie podobną obróbkę widziałabym i w tych zdjęciach - delikatną, świetlistą.
Pozdrawiam, Jola
Dzięki wszystkim za odzew - to bardzo pomaga .Obróbka , no cóż nie jest moją najmocniejszą stroną ( może jakiś kurs ?)Dzisiaj otwieram cykl " kartki z podróży " . Na pierwszy rzut Bolonia i zdjęcia uliczne .
większość mi się podoba, lubię oglądać ciekawe twarze ludzi z różnych miejsc.
Podobają mi się owe kartki z podróży. Szczególnie trzecia fotografia. I obróbka znacznie przyjemniejsza niż w portretach rodzinnych. W poprzedniej serii (nie będę oryginalny) podoba mi się szczególnie trójka.