Cześć, miło Cię widzieć, dawno nic nie wrzucałeś.
Ostatnie najbardziej, chociaż pierwsze całkiem w porządku. Szkoda, że na trzecim ująłeś bardziej trenera (?) niż dziecko.
]Cześć, miło Cię widzieć, dawno nic nie wrzucałeś.
Ano dawno marazm po prostu i małe przetasowania sprzętowe . Ale z forum nie uciekam![]()
Dzięki za wpisy i komentarze - dzisiaj kolor
Dzie byleś jak Cię nie było?
Robert, druga wrzutka ciut ciekawsza reportersko, jednak czegoś i tak mi brakuje. Kulisy konkursu nieciekawe, skupiłabym się więc na niezwykle widowiskowym sporcie - więcej ujęć typowo sportowych, z kulis zaś więcej zdjęć pokazujących emocje dzieci.
Znowu z szuflady "festiwal "2010 .W tym roku impreza odbędzie się w terminie 15-17 lipca . Mam cichą nadzieję ,że zdobędę akredytację , bo reporterka bardzo mnie "kręci "Dzięki za oceny i odwiedziny
Panczur-słoneczko najlepszy jest :[)
Cześć Robert1088!
Fajna wrzuta, moje faworytki: śpiący punk i czupurek !
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Świetna wrzutkatrzecie najlepsze
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Z wczorajszego wypadu - wyścig kolarski . Zainspirowałem się zdjęciami Czarnego przedostatnie i ostatnie foto to moje fiksografie![]()
Wyscig maluchow fajny![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO