"kola" swietne. raczej bym nic nie zmienialdaj do galerii
pzdr
"kola" swietne. raczej bym nic nie zmienialdaj do galerii
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
przedstawiam nowa fotkę gł chodzi mi o sposób kadrowania jak to widzą inni klubowicze bardziej lub mniej doświadczeni -dzięki za opinie szczególnie te krytyczne pozdrawiam
Chciałeś pokazać pewną harmonię układania się w kadrze filarów wraz z sklepieniem. Zbyt mało pokazałeś na tej fotce. 3 szt w tym dokładnie ujęciu nie pasuje. Stań ciut wczesniej, obejmij wiecej i dalej a zbudujesz poprawny kadr z liniami prowadzącymi. Ponadto zwróc uwagę ze 1 filar przechyla sie w lewo. Gdy kadrujesz zwracaj uwagę by mieć w wizjerze choć jedną linię równoległą do boku kadru. Ew, po zrobieniu fotki - wykadruj do pionu w programie graficznym.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No własnie cos takiego miałem napisać. Słowotok się mi skończył.
Dzięki H. !
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Witam dziś wrzucę tylko 1 fotkę niestety oświetlenie było hmm tunelowe no i nie umiem obrabiać zdjęć Proszę o oceny
chyba za słabo wyostrzylem