Pierwsze zdjęcie akordeonisty jest po prostu bardziej nietypowe. Pasowałoby mi nawet aby wachlarz akordeonu zajmował większą część kadru.
Pierwsze zdjęcie akordeonisty jest po prostu bardziej nietypowe. Pasowałoby mi nawet aby wachlarz akordeonu zajmował większą część kadru.
Witam chciałbym poddać ocenie "ogniowe" foty robione pożyczonym aparatem Właściwie to jak powinno prawidłowo wyglądać takie nocne dynamiczne ujęcie ? Dziękuję za komentarze Ups zapomniałem ponumerować fot 132 -czerwony kapturek 133-facet w szaliku 134 -kapturek w tłumie
Ostatnio edytowane przez robert1088 ; 14.12.09 o 10:42
Ostatnie bardzo fajneŁadnie ujęte
![]()
Cześć Robercie1088,
122 - zatrzymałem sie przy nim. Dobre.
123 - Dzieci ujmują mnie swą spontanicznością, radością - a to właśnie oddałeś na zdjęciu. Świetnie.
125 - dążyłeś do ciekawej kompozycji, ale samo zdjęcie - mało interesujące.
126-131 Koncertówki ciekawe, widać ze nie stałeś zasłuchany, ale chodziłeś i robiłeś zdjęcia. 128 mi też spodobało się najbardziej. Jako całość - ciekawa fotorelacja.
Te z ogniem - nieudane moim zdaniem. Kadry mało ciekawe, wręcz nudne, zaśmiecone, ogień pozbawiony struktury. Najciekawsze z nich to 2 dzięki dynamice.
pozdrawiam,
Wszystkie fotki z ogniem w temacie... 3 fotka z dodatkowymi iluminacjami prezentuje sie calkiem fajne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Witam "szybka sesja" ze światłem zastanym (okno) i dużym iso 1600 ze szczurem -mam mieszane uczucia ale każdy uczy się na błędach Dziękuję za komentarze i oceny
Jakoś nie pasuje mi ten szczurek do ładnej modelki
Więc powiem, że najlepsze środkowe, ale wydaje mi się, że można "wycisnąć" więcej z tej Pani
Pozdrawiam
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.