wstawiam jeszcze 2fotki graffiti z leake street i jednego giganta zdjęcie nie jest dobre tech ale śmieszne tak mi się zdaje Proszę o ocenę
wstawiam jeszcze 2fotki graffiti z leake street i jednego giganta zdjęcie nie jest dobre tech ale śmieszne tak mi się zdaje Proszę o ocenę
szczerze mowiac, to mam slabe lacze w robocie i nawet nie czekam co sie zaladuje, jesli wazy wiecej niz pareset kilo. zmniejszaj foty, numeruj i czekaj-nie za duzo i nie za malo-dwie-trzy sa ok.
a co do obrobki-szukaj i czytaj. nie pytaj, bo ludzie sa zajeci robieniem fotek, a nie czytaniem forum
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Pierwsze fajne, koncert też, wiewiór, chm... świetny (?) Co do paproci (?), to właśnie podobny tynk u siebie robię, też fajnie. Grafika też niczego sobie, ale numeruj foto. OK
Hej wrzucam jeszcze 3 fotki i pytanie podstawowe jakie popełniam błędy dzięki za odpowiedzi
Wiewiór mnie rusza. Koncertówka też, choć kadr mi nie lezy. ale na koncercie wiadomo jak jest. kadruje sie potem na kompie raczej. Niezle fotki. Kaktus zbyt plastyczny. pozdrawiam
A to takie tam Jeżeli ktoś lubi malowidła ścienne mam tego dość dużo Pozdrawiam
Witam to moje dzisiejsza fotka nic nie ruszałem tylko trochę wyostrzyłem jak zwykle prośba o komentarze co jest nie tak i co do poprawki Dzięki
Fajna symetria, ale troszke na moje oko za ciasna kompozycja. Pomysł na fotkę dobry, ale spróbuj ogarnąć temat troszkę szerzej.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Dzięki hmm trochę szerzej może masz rację Niedaleko mnie stoi stara lokomotywa to zdjęcia kół postaram się poprawić
Ja wiem co jest na fotce, takimi "kopciuchami" w dzieciństwie podróżowałem. Ech to były czasy... człek wyjrzał przez okno w piętrowym wagonie, a tam maszynista jak dał do pieca ostro i buchneło z komina to cała twarz była pokryta sadzą i włosy cały dzień smierdziały dymem... Łza sie w oku kręci na samo wspomnienie. To było PKP.. i te twarde tekturkowe bilety z wydrukowanymi celami podróży. I ta szafa "bileterka" w okienku kasowym z baterią biletów i dźwięczącymi klapkami które je trzymały...
........
Dobra koniec OT![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.