Bardzo udana jarocińska seria, leniwa trochę, pewnie jeszcze "przed" albo o poranku?. Fajne twarze wyłapane, ładnie pokazane.
Bardzo udana jarocińska seria, leniwa trochę, pewnie jeszcze "przed" albo o poranku?. Fajne twarze wyłapane, ładnie pokazane.
fajnie,fajnie,ale jak dla mnie nie oddales klimatu jarocina ,bylem tam kiedys i wiem ze to co pokazales to nie to ,ale to tylko moja opinia,jest super poza tym.![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
OJ dziękuję za odwiedziny i opinie Judasz klimat "znam" bo jestem rodowity Jarociniak a koncerty pamiętam jeszcze z lat 80Niestety nie robiłem zdjęć pod sceną bo grozi to uszkodzeniem sprzętu a nie mam akredytacji żeby dostać się pod samą scenę no i jest jak jest Jeszcze raz dziękuję za oceny
I jeszcze jedno- wiem wiem że nieostre i kuleje tech i nieważne że NIKON (podkreślam nieważne) A dlaczego mi się podoba ? Pamiętam kiedyś w Jarocinie lata 80 (przypominam młodzieży że był to jedyny taki festiwal w poprzednim ustroju) wyrastał" las" magnetofonów(nie szło dostać nagrań) dzisiaj w górę "idą" aparaty mnogość różnych systemów Dziękuję za zrozumienie- ech rozkojarzyłem się
Prawie jak reklama odchylanego ekranikaMożna by nawet tego zdjęcia do niej użyć...
A wyglądałoby to tak:
Twoje zdjęcie po lewej: "Nikonem bez odchylanego ekranu nie zrobisz zdjęcia koncertu...."
Zdjęcie - wiadome, reklama D5000 - po prawej "... aby uchwycić swoją ulubioną kapelę potrzebujesz nowego nikona D5000. Wyrzuć swój stary sprzęt, bez naszego rewolucyjnego rozwiązania nigdy nie będziesz fotografem. Kup już dziś!"
Przepraszam za OT
A zdjęcie z Jarocina na tle ToiToi jest znakomite!
Witam Jeszcze parę festiwalowych gł portrety Dziękuję za oceny i krytykę
Ostatnie seryjka - bomba!
co za kolorki
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Naprawdę świetne zdjęcia. Ostatnia seria powala. A można wiedzieć, jakim szkłem robione?
Na temat artystyczny się nie wypowiem, technicznie to sam miód. Napisz czym focisz. ( szkło, puszka )
Może cos o obróbce, warsztacie napisz. Mozna sie od Ciebie nauczyć. Jak udaje Ci się taką ostrość uzyskać?
Pozdrawiam![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.