Ładnie. Bardziej nastrojowo niż ponuro.
W środkowym nie pasuje mi kadr, jakoś tak za mocno ciachnięte.
Ładnie. Bardziej nastrojowo niż ponuro.
W środkowym nie pasuje mi kadr, jakoś tak za mocno ciachnięte.
Cześć Dzisiaj wrzucam- słup ot taki sobie Z góry dziękuję za opinię
Pewnie każdy przez to musi przejść moja 1 próba przyrodnicza kwiatek -hmm sam jestem ciekaw jak to ocenią inni i pewnie nikt nie zgadnie w jakim tajemniczym miejscu została zrobiona nr 70 kwiatek
Witam dziś przedstawiam dość przygnębiające miejsce Zapomniany ewangelicki cmentarz (strasznie zarośnięty i zaniedbany) starałem się oddać atmosferę tego miejsca -miejsca niepamięci Proszę o komentarze
Chyba najbardziej podpasowało mi 71. Na 72. i 74. mam wrażenie, że za dużo mieszałeś z obróbką, dziwny kontrast (chyba ze to mój awaryjny monitor przekłamuje). Jeśli chodzi o same kadry - jestem na tak, wydaje mi się że całość oddaje klimat miejsca.
W sumie podbiłem tylko nasycenie i wyostrzyłem Zdjęcia robiłem ok 20 fakt może kolory trochę za żywe
Cześć to fotki z wczorajszego festiwalowego dnia - komentarz dodam potem i może coś wstawię jeszcze ... Chciałbym poznać wasze opinie i oceny Dziękuję
Hmm komentarzy i ocen mało ale nie zrażony wstawiam festiwalowe portrety może ktoś tam się pokusi o ocenę -bardzo by mi pomogła Dzięki
Podoba mi sie fotka nr 75. Ona i ...... Ciekawy kadr
Portreciki taż mi się podobają. Na przedostatniej fotce ciekawa twarz. Kobieta musi byc z jajem. Fajna, fajna.
Na ostatniej moment Ci uciekł i dziwczę wygląda troszkę "zdziwniej"
Ładnie panujesz nad techniczna stroną, wielu tego nie potrafi. Gratki.![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.