Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Sceny z mojego podwórka Nawet blisko nas znajdują się takie "tematy" To coś co lubię najbardziej Szaro i ponuro ... Być może ktoś pokusi się o komentarz dzięki może...
Ostatnio edytowane przez robert1088 ; 27.06.09 o 21:32
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Właśnie tak dziękuję i zazdroszczę![]()
Pamiętam kalosze z Galerii. Chyba najbardziej pasują mi Twoje industrialno-brudne klimaty. Podwórko masz bardzo ciekawe, myślę, że fajnie by było pokazać trochę ludzików-autochtonów
Siatkówka jakoś mnie nie ruszyła, chyba faktycznie zbyt czysto i ostro, tło mocno rozprasza.
Murale z kolei lubię ale w jakimś kontekście. Samo zdjęcie murala trudno oceniać, wszak to tylko dokumentacja cudzego dzieła, coś jak fotografowanie obrazu.
Generalnie - wątek ciekawy (z naciskiem na "ponuractwa")![]()
Za BUFETOWĄ- świetnie pokazujesz wszelkie "brzydactwa", nie wiem czy to kwestia kadrów, celnego oka czy obróbki, bardzo mi się podobają i już ale ja trochę dziwna jestem, światła i zielone wagony jak dla mnie lux!!! Takie foty lubię bardzo!
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
57 i 58 też bym wyróżniła, niby nic a jednak mnie zainteresowały
Ostatnio edytowane przez malenka1 ; 28.06.09 o 10:38 Powód: Automatyczne scalenie postów
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
zielone wagony super.
Dzisiejsze - ptaszek- (2 odsłony) To nie moje "klimaty" ale skoro się nawinął to czemu nie Może ktoś wie co to za gatunek? No i pytanie jak to wyszło wg was ? Dziękuję za wszystkie odwiedziny i pomoc![]()