Ale z drugiej strony przyszła mi taka myśl, by przy braku numeracji pisać "zdjęcie #105.1", co oznaczałoby 1 zdjęcie w poście 105. Dzięki temu można szybko się przeklikać by odnaleźć stosowne zdjęcie.[/QUOTE]
dobry pomysł![]()
Ale z drugiej strony przyszła mi taka myśl, by przy braku numeracji pisać "zdjęcie #105.1", co oznaczałoby 1 zdjęcie w poście 105. Dzięki temu można szybko się przeklikać by odnaleźć stosowne zdjęcie.[/QUOTE]
dobry pomysł![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
przeglądając inne wątki na spokojnie natknełam się na "FOTOGRAFIA LIPCA 2013r. WĄTEK DO ZGŁASZANIA FOTOGRAFII." i znalazłam moje zdjęcie głoszone do konkursu, dziękuję HADES, choć to dopiero zgłoszenie to i tak juz czuję sie wyróżniona, a jednak komuś podobają się moje zdjęcia![]()
lepiej nie trać czasu i dalej wrzucaj - a nóż masz perełek więcej![]()
jak już pisałam miałam 4 lata przerwy.... choć robiłam zdjęcia, to ciężko coś wybrać do pokazania bo we wszystkich folderach znalazłam tylko zdjęcia mojej 3 letniej pociechy ....to chyba obsesja młodej mamy aby uchwycić każdą chwilę swojego dziecka. Także wrzucam kilka fotek syna
dla kogoś mogą to byc tylko albumowe pstryki ale dla mnie są najpiękniejsze na świecie
![]()
Zdjęcia są fajne bo oddają moment czyli to co najważniejsze w fotografii a nie żadne tam wyciućkane i przerysowane landrynki![]()
. No i dzieciom jest trudno zrobić fajne ujęcia ze względu na ich ruchliwość a te ujęcia są fajne
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
próbuję znaleźć moją iskierkę![]()
co w kwiatach piszczy??? niestety, tego sie nie dowiedziałam, ale to kilka ptryków, a i już wiem co jest największą zmorą fotorgafującego..... wiatr :/