Dobre foty... Aby tak dalej![]()
Dobre foty... Aby tak dalej![]()
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
Obróbkowo rewelacja.
Na krótką metę...![]()
Witamy
Nie jestem fanem tego typu zdjęć co kilka razy w galerii podkreśliłam. Natomiast ciekawa jestem twoich zdjęć w innym klimacie i obróbce.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Ostatnio edytowane przez GMaciek ; 19.04.09 o 13:59
drugie bardziej mi się podoba, szczególnie pomysł z rączkami znikąd.
Pozdrawiam
Wg mnie jest zbyt "miłe".Przeszkadza mi też kawałek brzucha wystającego zza głowy.
1 jest super acz oczy zbyt przesadzone ; )
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
Nie wiem czemu, ale z pierwszą fotką skojarzył mi sie obraz "Krzyk" Munka.
Obróbka niepokojąca. W obu oczy "wilcze". Po prostu strach się bać![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
kurcze no... nie ukrywam, ze wiekszosc twoich prac powiesilbym na scianie. gdyby tylko sie dzieciaki nie wystraszylyale i na to bym znalazl usprawiedliwienie.
jest jakas mozliwosc zrealizowac taki pomysl?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dzięki, to dla mnie komplement.
Sądzę, że byłaby taka możliwość, ale nie mam pojęcia jakbym to wysłał. Poczcie polskiej nie ufam, zawsze muszą coś spieprzyć. Kurier? No nie wiem, sortownie i takie tam. Odbiór osobisty byłby chyba najlepszym wyjściem, aczkolwiek ja ciapa jestem i mogę się mylić.