Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zależy jak na nie spojrzeć.
Jako ilustracja do podręcznika umacniania brzegów cieków wodnych nadaje się wyśmienicie
Patrzę na to zdjęcie i taka mi się nasuwa myśl- jeżeli to nie ma być zdjęcie do podręcznika ..., to postawienie go w pion miało sens. W tym kadrze nie mogę dopatrzyć się go dopatrzeć.
Mam tylko sugestię, że może nie należało obcinać tego co nad wodą, tak nisko. Gdyby było tego tyle, ile odbicia w wodzie, w pionowym kadrze bardziej by mogło kojarzyć się z zamkiem.
Myślę o czymś takim:a może tak:
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth cieszę się że widzimy ten sam obiekt podobnieZgadzam sie z Tobą że po lewej stronie jest mało dostrzegalny. Najbardziej podoba mi się Twoja pierwsza propozycja
Niestety trawnika na brzegu nie było na tyle a w tle było bardzo nieciekawie
Dziękuję
CzaRmaX Twoja propozycja mnie zaskoczyła pozytywniePozdrawiam
![]()
Ostatnio edytowane przez fotoamator2891 ; 8.05.13 o 13:38
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
114.
Znak jak znak ale fajnie byłoby zrobić dwa lub trzy zdjęcia kiedy można złapać wszystkie światełka i zmontować to w jedną całość aby na sygnalizatorze wyglądało, że wszystkie się palą na raz i jeszcze na upartego dorobić strzałki i pełna abstrakcja na drodze
![]()
Ostatnio edytowane przez fotoamator2891 ; 11.05.13 o 00:25
To akurat przesadziłem ale możesz spróbować sobie zrobić zdjęcia ze statywem sygnalizatora kiedy pali różnymi światłami i je połączyć. Spróbować też coś takiego zrobić nocą kiedy dodatkowo przejeżdżają samochody i zostawią smugi i też to jakoś połączyć. Nie powiedziane, że musi wyjść coś fajnego ale może się zdarzyć a przy okazji ma się trochę zabawy a w zabawie jest nauka![]()
115.