Jak dla mnie (czy na moim monitorze raczej) balans bieli jest OK. Niebo niebieskie, trawa zielona, a te dinozaury to trudno powiedzieć jaki mają rzeczywiście kolor.
Jak dla mnie (czy na moim monitorze raczej) balans bieli jest OK. Niebo niebieskie, trawa zielona, a te dinozaury to trudno powiedzieć jaki mają rzeczywiście kolor.
103.
Ostatnio edytowane przez fotoamator2891 ; 9.07.12 o 12:00
Fajnie się patrzy na take szarości, ale samo zdjęcie trochę nie wiadomo po co: niby trasz, ale pani ładna, niby nieupozowane, ale na maksa upozowane i tak dalej i tak dalej. Ja bym się albo na Pani skupił(ale nie koniecznie na tym że ona sobie coś tam ogląda w postaci palców wygiętych z pierścionkami) albo na murach, fakturach i kompozycjach w stylu: kawałek ławki + mroczna brama, ławka widziana z perspektywy mrocznej bramy, egzystencjalistyczny mur z nie mniej egzystencajlistycznym graffiti, mroczny rower przy mrocznym murze i takie tam. Połączyć panią ładną z takim melancholijnym szpejem też zapewne można - ale na innym etapie, raczej.
Ostatnio edytowane przez dzarro ; 9.07.12 o 12:14
104....
Ostatnio edytowane przez fotoamator2891 ; 9.07.12 o 13:30
Pani sympatyczna niewątpliwie - ale jednak potrzebuje bardziej doświadczonego operatora aparatury, albo przynajmniej selekcjonera materiału, który ta aparatura z siebie, za przeproszeniem, wypluwa. Plus za to, że pani nie udaje modelki, ale plus ten nie usprawiedliwia takiej miny. Generalnie to oczywiste, że robimy zdjęcia bliźnim i je pokazujemy we wąskim gronie przysłowiowych znajomych oraz rodzinie tak zwanego królika. Ale żeby od tak pokazywać naszych bliźnich odległym znajomym w necie to już bym się zastanawiał. Portret to jest sport ekstremalny, są przecież ludzie, ba, nawet plemiona całe które portretów nie znoszą, wręcz się ich boją i ja dostrzegam w tym fakcie jednak jakąś mądrość ludową. Urbanistykę i inne abstrakcje na Twojej stronie ogląda mi się najlepiej - jak pójdziesz mocno w tym kierunku to efekty mogą być wcale nieodległe. Zieleninki, dziewczynki i inne zwierzątka to można w tej wersji milion razy zobaczyć. Innymi słowy: Tomku, Sympatyczna Dziewczyno z Głupią Miną, Psie Sabo - nie idźcie tą drogą...![]()
Ostatnio edytowane przez dzarro ; 9.07.12 o 13:22
105.
105 mi się podoba
Pewnie inaczej bym kadrował ale ładnie, prosto. Szkoda, że nie bardziej kolorowo- byłoby jak u k@czego![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
106.
---------- Post dodany o 20:29 ---------- Poprzedni post był o 20:27 ----------
Cos sie stalo z tymi zdjeciami i nie moge je w to samo miejsce dodac... Pozniej postaram sie dodac je ponownie![]()
106. fajny pomysł na zdjęcie. Zastanawiam się tylko czy nie byłby lepiej w tonacji BW. W każdym razie mnie się podoba.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików