Dlaczego wyjarane?? Ja tutaj przepałów nie widzę![]()
Dlaczego wyjarane?? Ja tutaj przepałów nie widzę![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
nie blade tylko nie przesycone koloroamiTak ma byc
![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 2.12.11 o 16:43
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
heheheheNiech i tak będzie
hehehehe
---------- Post dodany o 17:40 ---------- Poprzedni post był o 17:38 ----------
Zainstalowalem sobie ostatnio rolety na okna i postanowilem je wykorzystac do foceniaNajpierw sprobowalem bez lampy, ale efekty byly marne. Postanowilem wykorzystac do focenia zewnetrzna lampe blyskowa. Zmienilem ustawienia w aparacie na zdalne sterowanie lampy blyskowej. Na lampe zalozylem softbox i ustawilem ja po lewej stronie kwiatka. W aparacie ustawilem odpowiednio przyslone, iso i tak powstalo oto zdjecie
Coś chyba nie wyszło z tym oświetleniem![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
a co jest zle?? Prosze o rady![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie znam się kompletnie na ustawianiu świateł ale prawa strona (zdjęcia) jest MZ za jasna. Na dodatek, kwiatek oświetlony z boku. Przód jakby w cieniu.
Takie jest moje zdanie ale nie jestem specem od oświetlenia![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA