Fakt, foce wszystko to co wydaje mi się ciekaweSzukam inspiracji wszędzie (nawet w lazience
Jeśli chodzi o przemalowywanie, skrobanie itd to myślę że reszta domowników na to nie pójdzie
W zanadrzu mam jeszcze jedno zdjęcie rur
95b.
Fakt, foce wszystko to co wydaje mi się ciekaweSzukam inspiracji wszędzie (nawet w lazience
Jeśli chodzi o przemalowywanie, skrobanie itd to myślę że reszta domowników na to nie pójdzie
W zanadrzu mam jeszcze jedno zdjęcie rur
95b.
Ostatnio edytowane przez fotoamator2891 ; 9.10.11 o 21:24
Bez poziomych rurek byloby ok![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No wlasnie chcialem zeby byla ta pozioma rurkaWidac wtedy dokladnie polozenie obu pionowych rurek, to ze jedna jest za ta druga
Wiem ze ten punkt przeciecia powinien byc w mocnym punkcie, ale niestaty na drodze stala przeszkoda, ktorej nie mozna przesunac
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Podoba mi sie, bardzoTak jakbys podazyl za moim myslenie. Wystarczylo odrealnic zdjecie
Dzieki
![]()
96.
Tęczą malowane![]()
Efekt powstal bez mojej ingerencji...
Ostatnio edytowane przez fotoamator2891 ; 16.10.11 o 16:52
Jak bez ingerencji? Aparat sam cyknął fote?
zZz
nie, nie, nie,... Zdjęcie zrobiłem w pełni świadomieChodziło mi raczej o to że tą tęczę zauważyłem przypadkiem, a za chwilkę okazało się że powstała ona za przyczyną światła i płyty cd
![]()
Mało ciekawe jako takie.
zZz