Moze jedno na poczatek, zobacze co powiecie..
http://onephoto.net/uploads/wojtech/...al_zegarek.jpg
pozdrawiam!
WojTech
Moderowane przez MichelCat: Maksymalna długość na każdym boku nie może przekroczyć 640 pix, w przeciwnym wypadku IMG zmień na URL
Moze jedno na poczatek, zobacze co powiecie..
http://onephoto.net/uploads/wojtech/...al_zegarek.jpg
pozdrawiam!
WojTech
Moderowane przez MichelCat: Maksymalna długość na każdym boku nie może przekroczyć 640 pix, w przeciwnym wypadku IMG zmień na URL
Olympus C4000Z, Kingston 128 + 16 MB, ładowarka MW 8168, aku 4x sanyo 2100, tulejka, szkielko uv, dekielek.
They left without me.. They do this every year..
Zepsułeś zegarek żeby zrobić zdjęcie?!![]()
C-740 +tulejka +filtry +dekielek +[censored]
HeheZamieszczone przez kerry
Przypatrz sie dokladniej to zobaczysz ze zegarkow jest wiecej
Ale to nie moja sprawka - po prostu znalazlem w szufladzie pare starych, rozwalonych, w wiekszosci radzieckich (CCCP) zegarkow i pstryknalem pare fotek..
pozdrawiam
WojTech
Olympus C4000Z, Kingston 128 + 16 MB, ładowarka MW 8168, aku 4x sanyo 2100, tulejka, szkielko uv, dekielek.
Mam taki sam jak ten na samym wierzchu, ale w idelanym błyszczącym stanie![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Swietny klimat, nie wiem czy byla SEPIA czy to oryginal, ale fajne na plakat reklamujacy ZEGARMISTRZA![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Wydaje mi się, że to orginał a nie sepia. Nie zmienia to faktu, że zdjęcie może się podobać. Troszeczkę bardziej dopracować i rzeczywiście może iść na reklamówkę zegarmistrza![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
@MichelCat: tez ma z tylu wygrawerowane CCCP i gwiazde?![]()
@Vodnik, @No-shadow Kick: Dzieki, zdjecie to oryginal. Mozliwe ze w sephi wygladaloby lepiej..
Teraz pozostaje znalezc zegarmistrza![]()
Dzieki za komentarze i pozdrawiam
WojTech
A jak dotrę do domu to wrzucę wam dziś tutaj mój zegarekteż od środka i zewnątrz
![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
@WojTech - mnie sie podobazarowno pomysl jak i wykonanie.