Przesłodzony HDR chyba usparwiedliwia jego tytuł
Fajne fotki, trudno mi wybrac te najlepszą. Chyba oba obrazki z huty dlatego, że bardzo lubię takie motywy.
Panorama też miła oku a skacząca dziewczyna działa na moją wyobraźnię.
Przesłodzony HDR chyba usparwiedliwia jego tytuł
Fajne fotki, trudno mi wybrac te najlepszą. Chyba oba obrazki z huty dlatego, że bardzo lubię takie motywy.
Panorama też miła oku a skacząca dziewczyna działa na moją wyobraźnię.
W moim odczuciu jedynka zmiata większość debiutów (może dlatego, że po półtora roku korzystania ze sprzętu!), które tutaj widziałem. Pozostałe są ciekawe, choć przesłodzone, zbyt odrealnione jak na mój gust.
Pozdrawiam i czekam na kolejne foty.
Dołączę do nieoryginalnych2 i 3 niecodzienne miejsce i tak tam ciepło.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
5 świetne![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witam
1, 2, 3 - te moim zdaniem najlepsze z pierwszej serii. Domyślam się, że huta to prawdziwa kopalnia industrialnych tematów. Mam nadzieję, że zaprezentujesz coś jeszcze z tego gatunku.
Bardzo podoba mi się nr 5. Baśniowy kadr.
3 mi się podoba,
4- aż oczy bolą - mi nie pasi
Jacek
dla mnie 3 i 5; jeśli to tylko 1,5 roku prób, to muszę przyznać, że nie marnowałeś czasu... 1 też super, czyściutkie, schludne.
5 kapitalna![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Fakt.
Ładnie wydobyłes promienie światła obróbką, podoba mi się.