Jaka mroczna zatoczka![]()
Jaka mroczna zatoczka![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To chyba jakaś delta.![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
potraktujmy to jako żartniestety widzę nie idealną falowotość
a chyba mi nie nie chce PS odpalać
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Fajny ten obrzydliwy obrazek. I wcale się nie wkurzam, że morze - mam blisko :P
kolejne jakieś takie obrzydliwe![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
"Obrzydliwa" panoramka nawet , nawet ze wszystkimi jej niedoskonałościami do oglądnięcia, natomiast ostatnie "kolejne jakieś takie obrzydliwe" poprzeginałeś już na maksa. Jakimś zewnętrznym filtrem artystycznym? O ile sobie przypominam E-3 nie posiada takich cudów w sobie.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 24.06.11 o 08:23
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
E-czy nie ale PS takpopsułem i dobrze mi z tym
OK. Zamierzenie artystyczne wykonane. Wszak najważniejsze jest zadowolenie Twórcy (artysty) z popełnionego dzieła.
Twoje morze przypomniało mi, że za 2 tygodnie wystawa poplenerowa w Łebie - jak by się tu urwać z roboty, jak by się...
Żeby chociaż pobudowali nam te autostrady.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Bardzo ciekawy wątek i mnóstwo pięknych zdjęć. Masz świetne oko, bardzo przyjemnie ogląda się Twoje fotki tym bardziej biorąc pod uwagę ich różnorodność. Cieszę się, ze w końcu tu trafiłam![]()